Trolol
Image default
Horeca

Elke dag een heerlijk kopje koffie met de pads van de koffie specialist

Ben je op zoek naar een koffieleverancier die alle zorgen uit handen neemt? Ben je op zoek naar een koffiemachine-expert die je oude koffieautomaat weer een nieuw leven kan inblazen? Een bedrijf waar je je koffieautomaat kunt inwisselen voor een gloednieuwe? Of ben je op zoek naar een nieuw koffieautomaat om te huren of te kopen voor je bedrijf? Of ben je op zoek naar pads voor de lekkerste koffie van een koffie specialist? Dan ben je bij Baristocraat aan het juiste adres. Met meer dan 20 jaar ervaring in de zakelijke koffiebranche biedt dit bedrijf je de beste koffie oplossing. Bestel nu eenvoudig online je favoriete pads bij de koffie specialist!

Webshop met groot assortiment van verschillende koffiemachines

Ga naar de webshop en scroll op je gemak het ruime aanbod van diverse koffiemachines door. Met een uitgebreid assortiment van zakelijke koffiemachines is er altijd een koffiezetapparaat te vinden dat perfect aansluit bij je wensen behoeftes. Je kunt er ook voor kiezen om een koffiemachine voor je bedrijf of onderneming te huren. Alle apparaten zijn zeer eenvoudig te bedienen. Zo hebben je werknemers met een makkelijke druk op de knop een heerlijke kopje koffie.

Ruil je oude machine in

De koffie specialist biedt niet alleen servicebeurten aan. Is je oude koffiemachine kapot of functioneert het niet meer zoals voorheen? Dan kun je er ook voor kiezen om je oude koffiemachine in te wisselen. Uiteraard wordt je een eerlijke ruil aangeboden, zodat je weer terugkeert met een uitstekend werkende koffiemachine. Mocht er toch iets mankeren aan deze machine, dan staat het team altijd voor je klaar om de machine te repareren.

Eenvoudig pads bestellen bij de koffie specialist

Ben je op zoek naar een koffieleverancier en een koffiemachine specialist? Dan kun je rekenen op de service van het team van Baristocraat. Vanuit een grote voorliefde voor koffie is dit bedrijf ruim twintig jaar geleden opgericht. Voorheen kwamen oudere koffiemachines nauwelijks in aanmerking voor een servicebeurt. Hier moest natuurlijk verandering in komen. Veel klanten hebben door de jaren heen verschillende koffiemachines in nieuwstaat ontvangen. Het vakkundige team beschikt namelijk over een uitgebreide werkplaats met specifieke gereedschappen, schoonmaakapparatuur en software waarmee jouw koffiemachine weer een nieuwe leven ingeblazen kan worden.

Gerelateerde artikelen

Detox kuur

Overnachten in Breda doet u in dit luxe hotel

Amsterdam Zuidoost voor Zakelijke bezoekers