Amsterdam Zuidoost voor Zakelijke bezoekers

Zakelijk Amsterdam Zuidoost. Waarom A’dam ZO zo in trek is bij zakelijke bezoekers. Ligging aan knooppunt snelwegen, vlak bij Schiphol, borrelgelegenheden, veel hotels, veel grote bedrijven die hier gevestigd zijn.

Amsterdam is een stad met wereldallure, je vindt hier alles onder één dak, vaak in de buurt van paaltjes met de bekende drie “X” symbolen. Amsterdam Zuidoost is een multiculturele smeltkroes waar zakelijk samenkomt met ontspanning, waar business en pleasure naadloos in elkaar overlopen. Dankzij de uitstekende bereikbaarheid en de hoogwaardige faciliteiten is Amsterdam Zuidoost de ideale uitvalsbasis voor zakelijke bezoekers.

Bereikbaarheid aan de snelweg

Het gebied is uitstekend te bereiken via de snelweg dankzij de aansluiting Amsterdam Zuidoost nummer 3. Via deze aansluiting zijn zowel de Amsterdam ArenA en het AMC eenvoudig te bereiken. Bij knooppunt Holendrecht is ook een aansluiting met Amsterdam Zuidoost voor verkeer dat vanuit het zuiden komt, en naar het zuiden toegaat.

Schiphol

Luchthaven Schiphol is de verbinding tussen Amsterdam en de rest van de wereld. Dagelijks is het een komen en gaan van duizenden passagiers via het beroemde Amsterdamse vliegveld. Vanuit Schiphol is het zeer eenvoudig om naar Amsterdam Zuidoost te reizen met het openbaar vervoer of een taxi. Vergeet ook niet de uitstekende aansluiting met het spoor voor de fervente treinreiziger.

Taxi en Openbaar Vervoer

Amsterdam is een stad waar veel mensen geen auto bezitten. Het is vaak een stuk eenvoudiger en sneller om te kiezen voor het openbaar vervoer zoals trams en bussen, of lekker achterover te leunen in een taxi. Er zijn voor zakelijke rijders diverse taxicentrales met representatief vervoer voor alle soorten gasten. Laat jezelf in stijl vervoeren van en naar elke locatie rond Amsterdam Zuidoost.

Amsterdam Zuidoost voor bedrijven

Er vindt een explosieve groei plaats van bedrijven die zich vestigen in dit deel van Amsterdam. Denk aan organisaties als Endemol MediaArena en evenement organisator ID&T. ING is de grootste werkgever in Amsterdam met maar liefst 15.000 mensen in dienst. Zuidoost is de laatste jaren uitgegroeid tot trekpleister voor ondernemers die behoefte hebben aan een uitstekende infrastructuur met faciliteiten voor de professional.

Educatie in Amsterdam Zuidoost

Er lopen heel wat knappe koppen rond in deze omgeving dankzij Domein Economie en Management HES, het ROC van Amsterdam en de Universiteit van Amsterdam bij het Academisch Medisch Centrum, die goed zijn voor duizenden studenten. Op zoek naar studenten voor een project? Dan moet je zeker hier eens een kijkje gaan nemen.

Hotel, horeca en recreatie

Buiten het centrum van Amsterdam vind je hier de mooiste hotels tegen opvallend interessante tarieven, waarvan een aantal hotels zich specifiek richten op zakelijke bezoekers met alle faciliteiten waar de professional behoefte aan heeft. Denk bijvoorbeeld aan het Courtyard Hotel in Amsterdam ZUidoost, bij de Atlas bedrijvencentrum. Na werktijd kun je in de omgeving terecht voor een heerlijke borrel, of voor een zakenlunch en diner in één van de vele restaurants met gerechten vanuit alle windstreken. Daarna zijn er in Amsterdam Zuidoost volop uitgaansgelegenheden om jouw gasten te trakteren op een onvergetelijke avond, of je gaat zelf heerlijk stappen met je vrienden.

Zakelijke reizigers weten Amsterdam Zuidoost blindelings te vinden, dat is niet verbazingwekkend met alle faciliteiten die dit stadsdeel momenteel te bieden heeft. De modernisering van de laatste jaren heeft Zuidoost tot een concurrerend gebied gemaakt waar de professional zich helemaal thuis zal voelen.

http://www.marriott.com/hotels/travel/amsaa-courtyard-amsterdam-arena-atlas/