Trolol
Image default
Horeca

Een gezellig avondje uit bij een Chinees Restaurant nabij Den Bosch

Wilt u binnenkort een avondje uit plannen? Het is vaak lastig om een keuze te maken die uw hele gezelschap waardeert. Zitten er sushiliefhebbers in de groep? Houdt u van een avondje achter de grillplaat of heeft uw partner meer zin in Aziatische wokgerechten? Bij Chinees Restaurant XieXie nabij Den Bosch hoeft u gelukkig geen knoop door te hakken en proeft u diverse gerechten uit de Aziatische keuken.

Voor ieder wat wils met all-you-can-eat

Dit unieke Chinees restaurant in Nuland, naast Den Bosch, werkt met een all-you-can-eat-principe. Gedurende een twee uur-arrangement bestelt u onbeperkt gerechten van de uitgebreide menukaart. Proef heerlijke gerechten van de grill of wok, bekijk het Europese buffet, geniet van versgerolde sushi en sluit uw diner af bij de chocoladefontein met een grand dessert. U kiest uit gerechten van over de hele wereld en bestelt onbeperkt bier, wijn of frisdrank. Voor kinderen is er ook genoeg lekkers te vinden. Zo bestelt u voor ieder wat wils!

Catering of afhaalservice

Naast een gezellig avondje tafeltje organiseert dit Chinees restaurant in Den Bosch ook de catering voor feesten en partijen. Vanaf een gezelschap van twintig personen bezorgen de koks de catering, die bestaat uit een variatie aan gerechten. Zorg voor een ontspannen avond en geef de zorg voor de catering van uw evenement uit handen. Heeft u een avondje geen zin om te kijken? Dan bestelt u bij onze afhaalservice de lekkerste gerechten. U bestelt uw gerechten in het restaurant of geeft deze telefonisch door.

Plaats uw reservering

Klinkt een bezoekje aan dit Chinees restaurant in de buurt van Den Bosch als muziek in de oren? U plaatst uw reservering eenvoudig online of belt naar het restaurant om uw boeking vast te leggen. Reserveringen dienen online minstens één dag van tevoren te worden doorgegeven. Geef eventuele dieetwensen of allergieën door bij het plaatsten van uw reservering, dan houden onze koks hier rekening mee.

https://restaurantxiexie.nl/