Trolol
Image default
Entertainment

Eenvoudig een biljart kopen voor uw bedrijf in de horeca

Bent u op zoek naar een biljarttafel voor uw café of restaurant? Ga dan naar Brock Biljartfabriek & Amusement om eenvoudig een biljart te kopen voor uw bedrijf in de horeca. Ga naar de site en daar vindt u een ruim aanbod van diverse biljartproducten. Denk hierbij aan een biljarttafel, biljartballen, barakborden en doosjes krijt. Zo vindt u alles wat u maar nodig heeft in één handig overzicht. Plaats de producten in uw mandje en de bestelling zal snel op het gewenste adres geleverd worden, zodat u of uw gasten er zo snel mogelijk van kunnen gaan genieten.

Werk op maat, aflevering en installatie

Profiteer als klant van Brock Biljartfabriek & Amusement van alles wat dit bedrijf u te bieden heeft. Deze expert levert namelijk niet alleen biljarts van de hoogst haalbare kwaliteit. Bespreek uw persoonlijke wensen met het vakkundige team en geniet van maatwerk dat perfect in uw sportkantine, kroeg of dorpshuis zal passen. De biljart zal vervolgens ontwikkeld en geproduceerd en op het gewenste adres afgeleverd en geïnstalleerd worden.

Een carambole biljart met een authentieke en stijlvolle uitstraling

Wilt u een carambole biljart kopen voor uw bedrijf in de horeca? Dan bent u bij dit bedrijf in Bornerbroek op de juiste plek. Deze soort biljart geeft uw kroeg of café een prachtige klassieke en authentieke uitstraling. Sinds 1990 worden deze carambole biljarts geproduceerd in de fabriek achter de showroom van dit biljartbedrijf. Als een van de weinige fabrieken in Nederland worden hier nog authentieke carambole biljarts geproduceerd door vakkundige experts.

Plan een bezoek aan de showroom en werkplaats

Achter de showroom van dit bedrijf vindt u de werkplaats en fabriek waar de biljarts geproduceerd worden. Dit is een van de weinige fabrieken in Nederland waar nog zelf biljarts worden geproduceerd. Plan een bezoek aan de showroom om een biljart te kopen voor onderneming in de horeca en u kunt dan gelijk een kijkje nemen in de werkplaats.