Trolol
Image default
Entertainment

Organiseer een onvergetelijk alternatief schoolreisje met kinderentertainment

Wil jij voor de kleinere kinderen op jouw school een schoolreis organiseren die dicht bij school is? Wat dacht je van een alternatief schoolreisje van Kidshelden? Met dit schoolreisje brengt het entertainmentbedrijf kinderentertainment naar jou toe en heb je dus geen eventuele zorgen over het regelen van vervoer en genoeg begeleiders. Zo laat je kinderen een toffe dag beleven en maak je een ontmoeting tussen de kleintjes en hun helden van televisie mogelijk. Het alternatieve schoolreisje inclusief alle materialen, vier tenten, techniek en een vijfkoppige begeleiding kun je afnemen voor € 3995,- inclusief 21% BTW.

Wat houdt het alternatieve schoolreisje in?

Er zijn drie soorten toffe mogelijkheden voor een alternatief schoolreisje en het bijbehorende kinderentertainment. Zo is er Bobo’s Speurneuzenfeest, Shaun’s Championsheeps en Buurman & Buurman-kluskamp. Dit zijn programma’s die in het teken staan van bewegen in de ochtend voor de groepen één tot en met vier. Elk programma start om 08.30 en aan ieder programma kunnen zestig kinderen deelnemen. Tussen 13:00 uur en 15:30 uur staat de Giga Game-middag op de planning. Dit is voor de groepen vijf tot en met acht. Deze middag bestaat uit:

  • Mario Kart
  • Just Dance
  • Wii Sports
  • Move Mind
  • MOOV (op een zelfgebouwde skelter over de baan racen)

De middag wordt afgesloten met een Just Dance-show die toegankelijk is voor alle kinderen.

Ontvang meer informatie over dit leuke, complete schoolreisje

Voor meer informatie over kinderentertainment en dit alternatieve schoolreisje neem je eenvoudig contact op met Kidshelden. Een van de medewerkers staat je dan graag te woord en beantwoord alle vragen die je hebt. Zo kun je ook direct informeren naar de beschikbare data voor jouw alternatieve schoolreis. Ben je niet werkzaam op een school, maar wil je wel graag kinderentertainment op een evenement dat jij organiseert? Dat is ook zeker mogelijk. Kijk op de website van dit bedrijf voor de beschikbare opties.

https://www.kidshelden.nl/

Gerelateerde artikelen

Huur een artiest in!

Profiteer van vuurwerk aanbiedingen bij deze winkel in regio Utrecht

Eenvoudig een biljart kopen voor uw bedrijf in de horeca