Trolol
Image default
Beauty en verzorging

Een kapper in Delft zonder afspraak en voor iedereen

In Mienis Kapsalon vindt u een kapper in Delft waar u zonder afspraak welkom bent en waar iedereen geknipt kan worden. Er is geen onderscheid tussen dames of heren, of kinderen en ouderen. Wel zo fijn als u met het hele gezin geknipt moet worden en u het voor het gemak allemaal in een afspraak wilt doen. Alle kappers die bij Mienis kapper in Delft werken hebben een passie voor het vak en dat is te zien in de persoonlijke aandacht die u bij elke knipbeurt krijgt. Wat past er bij u? Wilt u een kapsel dat bij de trend van nu past? Er wordt naar uw wensen geluisterd en desgewenst kunnen de werknemers u alles vertellen over de haarmode trends in 2019. Zo worden niet alleen uw puntjes bijgeknipt maar kunt u ook gaan voor een nieuw en trendy kapsel waar u nog lang plezier van zult hebben.

De behandelingen waar u uit kunt kiezen

Het assortiment aan behandelingen dat mogelijk is bij deze kapper in Delft is enorm. Het klinkt misschien een beetje gek, maar zelfs als u (door omstandigheden) geen haar heeft kunt u bij Mienis een kapsel krijgen met behulp van een natuurlijke pruik of haarstuk. Ze zijn bij Mienis namelijk erg goed in alles dat met haar te maken heeft, dus ook als het om haarstukken of pruiken gaat. Zo hoeft u niet naar een speciale pruikenwinkel maar kunt u gewoon, net als ieder ander, naar de kapper. Zo hoeft u het gezellige geroezemoes en de klassieke inrichting van de kapsalon niet te missen. Verder kunt u bij de mogelijke behandelingen denken aan bijvoorbeeld een bruidskapsel of extensions. Kleuren, omvorming en knippen behoren ook tot het assortiment. Mienis Kapsalon Delft staat onder andere bekend als een goede krullenkapper!

Bekijk de lijst met tarieven

Net zoals de lijst met mogelijke behandelingen lang is, is ook de lijst met tarieven een aardige pagina. Om service op maat te krijgen is het namelijk erg fijn dat er zoveel aparte (kleine) behandelingen zijn die u naar wens kunt combineren. Als man zijnde even de puntjes bijknippen, de bakkebaarden bijwerken en de wenkbrauwen epileren? Dat kan! Dan bent u 17,20 euro voor het bijknippen en 10,20 euro voor het epileren kwijt. Dat is een totaal van 27,40 euro want het bijwerken van de bakkebaarden is gratis. Net zoals het bijknippen van de pony en verwijderen van nekharen. Voor vaste klanten en studenten zijn er speciale kortingen zodat u altijd op de scherpste prijs kan rekenen bij deze kapper in Delft.

https://mienis-kapsalon.nl/