Trolol
Image default
Woning en Tuin

Uw droomtuin wordt werkelijkheid dankzij dit hoveniersbedrijf nabij Roermond

In de buurt van Roermond vindt u een hoveniersbedrijf dat dromen uit laat komen. Heeft u wel eens nagedacht over uw droomtuin? Wat u zou willen creëren met planten, gras, stenen of water? Wat is het perfecte groen om uw huis of? Wat is de optimale plek om te ontspannen? Jack Hannen hoveniersbedrijf, gelegen nabij Roermond, is er voor het ontwerp, de aanleg en zelfs het onderhoud van uw droomtuin. Het is tijd om wakker te worden en aan de slag te gaan! Voor u het weet loopt u rond in uw eigen kleine paradijs.

Uw eigen paradijs in de achtertuin

Naar wat voor plek zou u graag de achterdeur willen openen? Misschien wel een kleine wildernis om te ontdekken. Ergens waar de planten iets meer hun gang mogen gaan, maar wel met een doordacht ontwerp door dit hoveniersbedrijf nabij Roermond. Of juist een tuin met een nette, statige uitstraling. Nette heggen als in Versailles en een indrukwekkende fontein. Wellicht is uw droomtuin er een waar het ontvangen van gasten centraal staat, met een groot terras of prettige zithoekjes. Of een met veel gras, waar gesport kan worden. Laat uw fantasie de vrije loop en stel vast hoe uw paradijsje eruitziet.

Ook een imponerende bedrijfstuin is mogelijk

Met uw bedrijfstuin wilt u indruk maken. Het positieve en warme karakter van uw organisatie wilt u laten zien met bloemen. Het serieuze, betrouwbare imago van uw firma met een strakke heg. Medewerkers en bezoekers worden bij de voordeur begroet door een mooi stukje groen en voelen zich gelijk welkom. Bij Jack Hannen Hoveniersbedrijf kunt u ook terecht voor het ontwerp en de aanleg van uw bedrijfstuin of groenruimte. Ook voor advies of onderhoud zijn de hoveniers beschikbaar. Zo creëert u de tuin die bij uw bedrijf past en laat zien waar u voor staat.

https://jackhannen.nl/