Trolol
Image default
Auto

Een nieuwe auto, elke twee jaar weer

zakelijk leasen zzp en dacia dokker lease 

Veel mensen dromen ervan om regelmatig een nieuwe auto te hebben. Voor velen zijn auto’s een leuk speeltje waarvan het bezitten ervan geoorloofd is, omdat ze naast mooi en luxe ook nog nuttig zijn. Dit leek lange tijd alleen weggelegd voor de allerrijksten, maar sinds de introductie van leaseauto’s kan de gewone hardwerkende burger ook elke twee jaar een nieuwe auto hebben. Hiervoor hoef je niet bij een groot bedrijf te werken, ook als zelfstandig ondernemer kan je zakelijk leasen zzp. Zo kun je toch de droom van elke twee jaar een nieuwe auto waarmaken, zonder daar bakken vol geld aan kwijt te zijn.

De perfecte bedrijfsauto

Elke zelfstandig ondernemer heeft een ideaalplaatje voor de perfecte bedrijfsauto. Een aantal dingen die op bijna elk lijstje terug te vinden zijn, zoals een laag verbruik, veel laadruimte en gewoon een mooie auto, komen allemaal samen in de Dacia Dokker lease. Dit is voor iedereen de perfecte bedrijfsauto, of je nou loodgieter of financieel adviseur bent. De vaste kosten zijn bij deze leaseauto zeer goed betaalbaar, en door het lage verbruik hoef je niet bang te zijn voor de benzinekosten. Autorijden blijft op deze manier zeer aantrekkelijk, ook als je een klein bedrijf hebt.

Geen omkijken naar onderhoud

Een groot voordeel van een auto leasen is dat het onderhoud erbij in zit. Het bedrijf waar je de auto van leaset, zorgt ook voor onderhoud wat gedaan moet worden aan je auto, zoals het verwisselen van winter- naar zomerbanden en de sporadische grote beurt. Je hebt er dus zelf geen omkijken meer naar, alles wordt voor je geregeld! Dit scheelt veel stress in het zoeken naar een goede garage waar dit soort dingen ook nog betaalbaar zijn. Met een leaseauto kan je je focussen op waar je bedrijf om draait en hoef je je geen zorgen te maken over alle bijzaken.

https://www.zakelijkleasenzzp.nl/