Trolol
Image default
Vakantie

Ervaar als single unieke groepsreizen door heel Europa

Als single wil je natuurlijk ook genieten van een heerlijke vakantie in het binnen- of buitenland. De kans is echter groot dat je dit niet in je eentje wilt doen. Wanneer je een unieke vakantie wilt beleven als single, kun je bij een specialist zoals One2gethertravel schitterende groepsreizen boeken waar je herinnerringen voor het leven maakt. Samen met andere singles geniet jij van een volledig onbezorgde vakantie, de gezelligheid van een groep, ontspanning en leuke uitstapjes. Deze reisorganisatie organiseert verschillende groepsreizen voor singles, maar je kunt bij hen ook terecht voor een heerlijke vakantie als alleenstaande ouder. Een van de voordelen is dat je altijd met mensen reist die in dezelfde levensfase zitten en dezelfde interesses hebben.

Onbezorgd genieten van een onvergetelijke vakantie

Of je nu single bent of als alleenstaande ouder op vakantie wilt, bij deze reisorganisatie heb je de keuze uit verschillende groepsreizen naar mooie bestemming. Denk aan wintersport in Oostenrijk of heerlijk van de zon genieten in het warme Spanje. Je geniet geheel onbezorgd van een unieke reis samen met een gezellige groep. De ervaren reisleiding zorgt voor de leukste activiteiten en excursies waaraan je kunt deelnemen, maar je bepaalt helemaal zelf hoe jouw dag eruit komt te zien. Ga samen met de groep op pad of trek jezelf een dag terug en geniet op eigen houtje van de mooie omgeving. Wanneer je als alleenstaande ouder op vakantie gaat, zijn er natuurlijk meer kinderen waarmee jouw zoon of dochter kan spelen. Je hebt 24/7 begeleiding en ondersteuning waardoor jij jezelf kunt richten op het vieren van vakantie.

Geniet van een heerlijke vakantie

Bij One2gethertravel maakt het niet uit of je als single wilt genieten van een van de groepsreizen of als alleenstaande ouder op vakantie wilt met je kind(eren). Zij zorgen altijd voor een verzorgde reis met diverse mogelijkheden. Op hun website kun je alle reizen naar binnen- en buitenland bekijken. Bij deze reisorganisatie mag alles, maar hoeft niets. Je geniet altijd van een onbezorgde vakantie met leuke mensen in een gezellige sfeer.