Trolol
Image default
Sport

De fysio uit Rotterdam kan je helpen bij veel lichamelijke klachten

In de meeste gevallen wanneer je een blessure of een pijntje hebt ga je niet meteen naar een dokter toe, dit is ook niet heel verkeerd omdat in de meeste gevallen ook de pijntjes vanzelf weer over gaan. Het kan natuurlijk zo zijn dat pijntjes terug blijven komen, in dat geval is het altijd een goed idee om dit na te laten kijken. Zijn het pijntjes die zich vooral voordoen in de spieren? Dan is het belangrijk dat je een bezoekje brengt aan een fysiotherapeut. Woon je in Rotterdam of omgeving? Dan kun je terecht bij Yules dat is een fysio uit Rotterdam. Benieuwd hoe Yules te werk gaat? Lees dat hieronder of ga naar de website.

Hoe een afspraak maken?

Je kunt door middel van het online afsprakensysteem een afspraak maken bij Yules op de website. Je kunt er aangeven hoelang je de afspraak wilt laten duren en op welke dag en tijd je graag langs wilt komen. Kom je er toch niet uit? Dan kun je ze altijd telefonisch bereiken of een mail sturen. 

Verzekering.

Het is belangrijk dat je van te voren weet of je verzekering de afspraken en behandelingen vergoed. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. Mocht dit niet het geval zijn, kun je van te voren nog je verzekering aanpassen in de meeste gevallen. 

Via dokter of niet?

Je hebt tegenwoordig geen verwijzing meer van de dokter nodig en kun je vanaf nu meteen een afspraak maken bij een fysiotherapeut bij jou in de buurt. 

Behandelingen.

Het is altijd per persoon verschillend hoeveel behandelingen er nodig zijn. Dit hangt natuurlijk ook af van de ernst van je klachten en hoe je bijvoorbeeld omgaat met bepaalde oefeningen die voor thuis gegeven worden. Zo kan het bij de 1 na de eerste afspraak al beter zijn en bij de ander kan het maanden duren.