Trolol
Image default
Auto

Gegarandeerd je autotheorie halen bij 123-theorie.nl

Zie je er tegenop om je autotheorie te leren? Of heb je last van faalangst, dyslexie of ADHD, waardoor je meer moeite hebt om de lesstof onder de knie te krijgen? Kies dan voor de vernieuwende aanpak van 123-theorie.nl, dat je gegarandeerd aan je theoriecertificaat helpt. De eendaagse autotheorie cursus sluit naadloos aan op het CBR-examen. Je hoeft geen boeken of cd-roms aan te schaffen en in te zien, maar je volgt een examengerichte training met handige tips, slimme trucs, duidelijke ezelsbruggetjes en bruikbare instinkers die regelmatig tijdens het theorie-examen voorbijkomen.

De slagingscijfers spreken boekdelen

De cijfers van 123-theorie.nl spreken voor zich. Meer dan 20.000 cursisten zijn tot nu toe geslaagd voor hun autotheorie-examen, waarvan 95% het in één keer haalde. Het landelijk gemiddelde ligt tientallen procenten lager. Onze professionele en ervaren docenten zorgen ervoor dat je optimaal wordt voorbereid op het examen. 123-theorie geeft in het hele land dagcursussen autotheorie. Je kunt bijvoorbeeld een theoriecursus in Eindhoven volgen, maar ook kiezen voor een auto theoriecursus in Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Amsterdam, Enschede, Deventer, Breda, Arnhem of Goes.

Alle cursusdata overzichtelijk op een rijtje

Je vindt alle cursusdata per locatie op onze website. Staat jouw voorkeursdatum er niet bij? Neem dan contact op met onze klantenservice, die ervoor zorgt dat je op een voor jou geschikt moment wordt ingepland. Je wordt op de cursusdag om zeven uur ’s ochtends verwacht. Er wordt tot circa half twee à twee uur ’s middags lesgegeven. Je krijgt een lunchpakket en je wordt samen met de andere cursisten van die dag met een bus naar de examenzaal van het CBR gebracht. Heb je nog vragen over de spoedcursus van 123-theorie.nl? Bel ons op (085 – 060 1230), stuur ons een e-mail of vul het online contactformulier in. Je kunt je natuurlijk ook meteen inschrijven voor de eendaagse autotheoriecursus.

 

http://www.123-theorie.nl/