Net even dat beetje extra op jouw nieuwe winterjas!

Een winterjas is natuurlijk nodig wanneer het buiten koud begint te worden. Maar buiten dat het een functie dient is het altijd leuk als jouw jas voor de winter ook een beetje extra geeft.

Waar ik hiermee op doel zijn de populaire jassen met bontkraag voor de winter!

Waarom nou precies deze soort winterjassen?

Sinds een paar jaar zijn deze jassen razend populair. Het is dan ook niet vreemd als je in de winter overal waar je kijken wel iemand met één van deze jassen ziet lopen.

Ook is het zo dat veel van deze jassen met bontkraag in de Parka jassen categorie vallen. Dit houd in dat de jas tot over de heupen is en naast de gevoerde capuchon ook een kraag heeft en afgesloten mouwen.

Dit is, zeker als je toch een nieuwe jas gaat aanschaffen, een aanrader wat betreft het model. De Parka’s zijn namelijk speciaal gemaakt om de drager warm te houden, zelfs in de meest koude weersomstandigheden.

Wel is het dan belangrijk dat je voor een goed merk gaat die gebruikt maar van kwaliteit. Wanneer je dit niet doet en een goedkope(re) imitatie aanschaft loop je het risico dat de jas jouw onvoldoende warm houdt.

Maar waarom nou die kraag?

Buiten dat jouw jas er met een (echte) bontkraag er gewoonweg een heel stuk stoerder uit ziet is dan niet het enige. Met een bontje in je nek hou je ook de kou een stuk beter weg en voorkom je de koude rillingen wanneer de gure en koude winterse wind op komst steken.

Het is namelijk zo dat bont van nature enorm goed isoleert tegen de kou. Dit komt doordat de vele kleine haartjes als een soort filter werken.

Ook is het zo dat door frictie tussen de haren de koude lucht die ertussen gevangen zit word opwarmt tijdens het bewegen.

Hier heb je het dus

Eigenlijk zit er niets anders op dan tijdens de zoektocht naar een nieuwe winterjas te kijken naar Parka’s met een echte of neppen bontkraag.

Zoals ik al heb geschreven is het wel belangrijk dat je toch serieus aandacht besteed aan de kwaliteit van jouw nieuwe winterjas zodat je in de toekomst geen spijt gaat krijgen van jouw aankoop.

Dit zou wel heel erg jammer zijn natuurlijk. Heb je eindelijk een jas gevonden die je mooi vind en waar je de hele winter mee wilt lopen, blijkt hij toch niet zo warm te zijn als je had gehoopt.

Let hier dus goed op!

Nu het tijd is om deze informatie te verwerken en daarna jouw zoektocht te starten wil ik je het volgende advies geven:

–          Kijk eerst eens rustig op jouw gemakt op het internet of je hier modellen en kleuren jassen kunt vinden die jouw aanspreken.

–          Ga daarna met die modellen naar een, lokale, winkel om een aantal verschillende soorten aan te passen en te kijken of ze ook daadwerkelijk lekker zitten en staan zoals je had gehoopt.

–          Met deze nieuwe kennis ga je weer achter de computer, tablet of mobile telefoon zitten om jouw nieuwe winterjas te gaan bestellen!

Waarom via internet?

Dat is eigenlijk heel simpel:

Omdat de jassen via internet meestal goedkoper zijn! Zelfs als kies je exact dezelfde jas als die je in een winkel heb gevonden.

De reden hiervoor is dat een webwinkel vaak minder vaste kosten heeft zoals de huurprijs van een winkellocatie en verkopers in de winkel.

Doordat deze kosten lager zijn kunnen we webwinkeliers wat meer spelen met de prijzen en ben je hier in het algemeen minder geld kwijt.

Heel veel succes met jouw zoektocht!

 

https://airforcejassen.shop/