Trolol
Image default
Beauty en verzorging

De prijs voor een strak gezicht

Botox, iedereen kent het ondertussen en er rust al lang geen taboe meer op een kleine bijwerking met behulp van botox. We dragen ook make-up, dus waarom zou iemand zijn rimpeltjes niet mogen wegwerken? Als deze persoon daar blij mee is en zich beter voelt als de rimpels zijn weggewerkt, dan heeft die alle recht om botox te gebruiken. Botox en fillers worden gebruikt in allerlei zone’s van het gezicht: het voorhoofd, de mondhoeken, de kin of de wenkbrauwen, alles wat je graag anders wil zien aan je gezicht, kan aangepast worden.

Botox is dan ook een geliefd goedje bij sterren en lokale BN’ers. Zij zien er geen graten in om botox, fillers en plastische chirurgie te gebruiken voor de perfecte look die ze nastreven. Aangezien dit allemaal ‘rijke’ mensen zijn, wordt botox meer als een duur luxegoed gezien dat de ‘normale’ mens niet kan betalen. Dit is echter een fout beeld, de prijs van botox valt best mee en is voor de meeste mensen toegankelijk. 

De prijs is natuurlijk afhankelijk van enkele factoren zoals onder andere het merk van de botox, de zone die je wil laten behandelen, de hoeveelheid zones… We zullen de verschillen in botox kosten even overlopen.

Een bekend A merk van botox is bijvoorbeeld Bocouture, normaal gezien liggen de prijzen even hoog als bij andere A merken, maar door een botox aanbieding zijn deze momenteel lager. Dan volgt de onderverdeling in zones: een halve zone kost €50, deze zones zijn onder andere de kin, bunny lines of mondhoeken. Bij de hele zones wordt het hele ‘gebied’ behandeld, de zones zijn voor frons- of voorhoofdsrimpelbehandeling of kraaienpootjesbehandeling. Voor één zone betaal je €85, voor twee zones €170 en voor drie zones betaal je €225. Kies je dus alle drie behandelingen, dan kost de combi €225. Je hoofdrimpels behandelen kan je dus al doen voor €85.

https://faceland.nl