Trolol
Image default
Mode en Kleding

De juiste pet

Je wil natuurlijk de juiste pet dragen, welke pet is nou de pet die je tegenwoordig moet hebben? Het is niet normaal hoeveel verschillende soorten en maten er zijn van zo’n simpel kledingstuk. In alle soorten culturen heb je wel weer verschillende soorten petten en hoeden. Elke tijdsperiode kent wel weer een pet of hoed die op dat moment in de mode is geweest. Maar hoe weet je nou welke je moet hebben?

 

Er zijn zoveel verschillende soorten petten op de markt dat het gewoon heel erg moeilijk wordt om de juiste pet te kiezen. De pet is natuurlijk vooral iets wat je terugziet bij de jeugd ook vooral door de jeugd wordt gedragen. Wat je niet wil is met de verkeerde pet op lopen. De Voorbeelden van een aantal soorten petten die op dit moment in de mode zijn, zijn de trucker cap, de baskeball cap en de snapback cap. Momenteel zie je dat de baskeball cap heel erg veel wordt gedragen bij de jeugdige groep. Het is voornamelijk de pet met het New York Yankees embleem die je heel vaak ziet terugkomen als pet die wordt gedragen. Het is toch wonderbaarlijk om te zien hoe snel zo’n pet door heel veel verschillende mensen wordt gedragen en wordt geaccepteerd als het nieuwe mode item.

 

Daarnaast zit je met een trucker cap kopen echt nooit verkeerd. Het lijkt wel alsof deze pet nooit van mensen hun hoofd af te slaan is. Deze pet heeft nooit het straatbeeld verlaten als je de afgelopen decennia bekijkt. Het is daarom een pet die voor iedereen een aanrader is om thuis te hebben liggen.

 

Een ander hoofddeksel waar ik wat aandacht aan wil besteden is de hoed. De hoed is terug van heel lang weg geweest. Waarschijnlijk is de hoed op dit moment wel het meest modieuze hoofddeksel wat je kan dragen. Als je op een festival rondloopt en je zou voor elke hoed die je ziet een euro krijgen zou je waarschijnlijk een paar honderd euro rijker weer naar huis gaan.

 

We kunnen concluderen dat er tegenwoordig voor ieder wat wils is. Naast de hoofddeksels die hier de revue hebben gepasseerd zijn er natuurlijk nog onnoemelijk veel meer. Draag daarom lekker waar jij je goed bij voelt.

https://www.snapbacks.nl/