Trolol
Image default
Gezondheid

Gewicht verliezen in een bubbelbad

Afvallen… er zijn al zoveel boeken over geschreven, (zelfbenoemde) guru’s maar toch is het voor de meeste vaak nog steeds onduidelijk wat nu waar is en wat niet. Of beter gezegd, wat werkt er nuwel en wat niet. Light producten, uiteenlopende diëten, pillen…  allemaal vaak onterecht ingezet om gewicht te verliezen. Bijna altijd is een gezonde levensstijl in combinatie met gezonde voeding hét middel om af te vallen. Met een gezonde levensstijl bedoelen we dat we dagelijks gezond eten en voldoende bewegen. Je hoeft geen topsporter te worden om enkele kilo’s kwijt te raken, maar een goede workout een paar keer week doet al snel wonderen.

Jacuzzi en afvallen

Steeds minder komen we er namelijk aan toe rust maar ook aan beweging. Even de boel de boel te laten en de dagelijkse beslommeringen even aan u voorbij te laten gaan. Of juist even lekker gaan sporten in welke vorm dan ook. Het kost tegenwoordig steeds meer moeite om aan beide aspecten toe te komen.

Het warme water, de bubbels en de massagejets zorgen voor een ontspannen lichaam en geest. Vertoeven in een jacuzzi zorgt voor een betere doorbloeding en afvoer van afvalstoffen. Dit draagt bij aan een gezonde manier van afvallen. Uw lichaam ontdoet zich namelijk van alle overbodige stoffen.

Ook is het mogelijk een workout uit te voeren in een bubbelbad. Denk aan uiteenlopende fitnessoefeningen maar ook aan yoga oefeningen.Door de gewichtloosheid die men ervaart in het water is het soms zelfs makkelijker bepaalde oefeningen uit te voeren. Vooral voor ouderen is dit erg fijn.

Zwemspa

Een ander uniek middel om het afval proces kracht bij te zetten is een zwemspa ofwel swimspa. Een zwemspa is een combinatie van een zwembad en een spa (bubbelbad). Dit type bad is bij uitstek een zeer goed middel om de nodige kilootjes kwijt te raken. Een zwemspa beschikt namelijk over een waterstroominstallatie waar u zowel rustig als zeer krachtig tegein kunt zwemmen. Een zwemspa ofwel swimspa maakt het dus mogelijk een compleet zwemprogramma af te werken, voor gevorderden en amateurs en voor alle leeftijden.

Er kunnen uiteenlopende oefeningen in worden uitgevoerd. Hierbij moet u denken aan oefeningen zoals lopen, rennen, rekken, roeien en krachttraining. Het is dan ook niet voor niets dat een swimspa veel wordt gebruikt bij revalidatiecentra en sportcubs. De gewichtloosheid die men in water ervaart in combinatie met een temperatuur die tot 40 graden in te stellen is, zorgt er namelijk ook voor dat spieren en gewrichten sneller kunnen herstellen.

Wilt u na uw workout even lekker relaxen? Dan kan dat in het bubbel gedeelte van de spa. Hier kunt u direct herstellen en genieten van een heerlijke massage van het gehele lichaam. U kunt dus wel degelijk afvallen in een buiten jacuzzi of zwemspa. Deze wellness producten brengen beweging en ontspanning samen, wie wilt dat nou niet!

https://www.sunspabenelux.nl