Trolol
Image default
Woning en Tuin

Een draadlamp haalt de sfeer in uw huis.

Draadlampen zie je tegenwoordig overal. Thuis, op het werk of in uw favoriete restaurant. De draadlamp is in opkomst en vormt de allernieuwste trend wat sfeer en verlichting betreft. Ze zijn onder andere populair geworden vanwege het uitgebreide assortiment dat met de dag groter wordt en er, voor elk interieur, wel een passende lamp te vinden is.

Draadlampen kunnen van verschillende materialen vervaardigd worden. Ze zijn veelal van metaal, plastic of draad gemaakt. Door de buigzame draden bestaan de lampen in veel soorten vormen en maten. Ook de draden zelf zijn in verschillende diktes te verkrijgen. Van dikke draden tot heel fijn draad materiaal. Het spreekt vanzelf dat er ook volop keuze is wat grote betreft. Zo zijn er overal kleine en grote draadlampen. De kleine draadlamp is een subtiele toevoeging aan uw interieur. De grote zijn voornamelijk de blikvangers.

Voor een moderne industriële sfeer kun je het beste draadlampen van metaal in zilver of koperkleur in uw woonkamer, werkplek of restaurant plaatsen. Hoewel de originele industriële lampen vaak een zware massieve uitstraling hebben. Is dit niet het geval bij een draadlamp. Door hun transparante structuur heeft het een veel ‘luchtiger’ uitstraling waardoor er een warme sfeer naar voren wordt gehaald.

Een steeds grotere trend wordt, om de lamp als echte blikvanger in de woonkamer te gebruiken. Zo zijn er een groot aantal stoere draadlampen met een strakke moderne uitstraling. Voor bedrijven en restaurants zijn dit uitstekende lampen om een vooruitstrevende omgeving te creëren. Wil je een iets zachtere romantische sfeer, dan is tegenwoordig een draadlamp met oosterse vormen ook erg populair.

Een draadlamp als blikvanger houdt de woonkamer simpel en elegant. Vergeet echter niet om er ook een geschikte tint LED-lamp in te doen. Natuurlijk is een traditionele gloeilamp ook mogelijk. Echter, de gemiddelde LED-lamp is misschien iets duurder, maar hij gaat ook langer mee en is daarom ook beter voor het milieu. Door de prachtige vormgeving van een draadlamp zal het schaduweffect tegen de muren en plafond een bijna magische sfeer creëren.

Kortom een draadlamp kan heel wat betekenen voor de sfeer in een ruimte. Kijk in de webshop van www.draadlampen.nl voor het grootste assortiment aan draadlampen.

http://www.draadlampen.nl