Moderne lampen

Lampen in elke woning, en bedrijf zijn ze te vinden. Ze zijn functioneel en creëren een sfeer. Er zijn verschillende soorten lampen, zoals bijvoorbeeld: hanglampen, staande lampen, wandlampen en plafondlampen. Ook bestaan er lampen in verschillende stijlen, zodat ze passen bij de rest van het interieur. In deze blog wordt er meer geschreven over de eigenschappen van moderne lampen. 

Eigenschappen van een moderne lamp

De moderne lamp is functioneel door de verschillende lichtstromen, en dient daarnaast als een blikvanger en decoratie. Een multifunctionele lamp die in ieder interieur past, maar in combinatie met de juiste inrichting een meerwaarde wordt voor een woning.

In een moderne lamp kunnen zowel gloeilampen, LED lampen, en spaarlampen bevestigd worden, maar hiervoor moet opgelet worden dat de lamp de juiste fitting bevat, en dat de juiste hoeveelheid watt lamp aangeschaft wordt.

Hoe ziet de moderne lamp eruit

Het grootste kenmerk van de moderne lamp zijn de strakke lijnen en organische vormen. Over elke vorm is nagedacht, en zijn op elkaar aangesloten tot één geheel. Moderne lampen zijn vaak gemaakt van RvS, chroom, kunststof en glas. Een combinatie van deze materialen zien we ook vaak terug. 

De kleuren van een moderne lamp kunnen onderverdeeld worden in zwart, wit, bruin en grijstinten. Deze kleuren zijn gemakkelijk te combineren met de rest van het interieur, maar er kan ook gekozen worden om moderne lampen te gebruiken om een geheel andere sfeer te creëren. Door de rest van het interieur simpel te houden, kan de moderne lamp een blikvanger worden. 

In welk interieur past een moderne lamp

De moderne lamp is met elk interieur te combineren, maar wordt bij voorkeur gebruikt bij een strakke stijlvolle inrichting. Meubels in zwart, wit, bruin of grijstinten krijgen een compleet geheel als er in de rest van de kamer moderne lampen bevestigd zijn. 

In een basis inrichting met beuken en bruintinten, wordt de moderne lamp naast zijn functionaliteit een heuse blikvanger van de ruimte.

http://www.kamerlampen.nl/