G9 LED LAMPEN

LED G9 lampen, zijn volgens verlichting deskundigen, ontworpen met een pin-basis met twee contactpunten aan de onderzijde van de lamp. Deze pinnen geven een aanduiding G of GU, en het bijbehorende nummer verwijst naar de centrum-naar-midden afstand in millimeter. Bijvoorbeeld, een 4 mm pin base zal vervolgens worden aangewezen als G4, of GU4 lamp. Onder de meest voorkomende G of GU gloeilamp dimensies bevatten de G4 (4 mm), G6.35 (6.35 mm), de G8 (8 mm), G9 (9 mm), en GU9.5 (9,5 mm). In deze benamingen geeft de tweede letter van de pin diameter.

LED G9 gloeilamp wordt vaak gebruikt als een licht of middelpunt van de belangstelling, en deze hebben kwaliteiten die op de typische 12 Volt lampen lijken. Echter, de G9 werkt op netspanning, wat betekent dat deze geen transformator, en geeft ook aan dat deze kunnen worden verduisterd door het gebruik van conventionele dimmers. Deze LED gloeilamp varianten is bekend dat ze efficiënt verlichten, omdat ze meer lumen per watt geven dan de standaard wolfraam lampen. Het is echter uitsluitend tot de gebruiker om de juiste vermogens instelling te gebruiken om de gewenste verlichting niveaus bereiken.

De voordelen

De meest prominente voordelen van het gebruik van G9 LED is dat ze zeer energiezuinig zijn. Ze maken gebruik van een mix van processen die weinig elektriciteit verbruiken, maar leveren dezelfde hoeveelheid licht. Een ander voordeel van het gebruik van G9 LED is hun levensverwachting; een G9 LED lamp gaat veel langer mee dan een traditionele lamp. Ze komen in verschillende maten, zodat ze kunnen worden gebruikt in elke vorm van armaturen. Ze kunnen worden gebruikt in lampen en wandcontactdozen in uw huis, en de grotere G9 LED’s kunnen worden gebruikt in de industriële instellingen.

Ze zijn ook ideaal voor accentverlichting en worden vaak gebruikt in bureau lampen.

 

http://www.leds-depot.nl/