Trolol
Image default
Energie

Kies minimaal eenmaal per jaar voor het reinigen van uw zonnepanelen

Heeft u zonnepanelen maar heeft u nooit eerder nagedacht over een periodieke reinigingsbeurt? Dan is nu de tijd aangebroken dat u beseft hoe belangrijk het reinigen van uw zonnepanelen is. Wanneer er namelijk veel vuil op uw zonnepanelen zit, is het voor het zonlicht ook niet mogelijk om het gehele paneel te bereiken. Dit is natuurlijk erg zonde voor uw rendement. Dit kan teruglopen tot wel 25%, alleen maar omdat er mos, vuil, bladeren et cetera op uw zonnepanelen ligt. Ook weersomstandigheden, zoals sneeuw en regen, kunnen veel vuil aanbrengen. Laat daarom minimaal een keer per jaar uw zonnepanelen reinigen door Solar Cleaners Nederland. Dit erkende bedrijf is al jarenlang actief in de branche en gaat zorgvuldig te werk.

Een milieuvriendelijke reiniging voor uw zonnepanelen

Wanneer het team bij u langskomt, zullen ze op een veilige en milieuvriendelijke manier uw zonnepanelen reinigen. Dit doen ze vanaf de grond, op het dak of eventueel met een hoogwerker, mochten uw zonnepanelen moeilijk bereikbaar zijn. De mogelijkheden zijn eindeloos, zodat iedereen goed geholpen kan worden. Tijdens het reinigen van uw zonnepanelen worden zachte borstels gebruikt, zodat er geen onverhoopte beschadigingen worden aangebracht. De specialisten gebruiken gedemineraliseerd water om kalkaanslag te voorkomen. Tijdens de reiniging zal er gelijk een controle worden uitgevoerd en krijgt u hier binnen een week een rapportage van. Zo weet u meteen of uw installatie er nog goed bij ligt.

Vandaag nog een vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar wat Solar Cleaner Nederland voor u en uw zonnepanelen kan betekenen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met het enthousiaste team! U vraagt eenvoudig een offerte aan via de website of door te bellen of e-mailen. Afhankelijk van de hoeveelheid te reinigen zonnepanelen zal er een prijsbepaling worden opgemaakt. Zo weet u precies waar u aan toe bent en profiteert u binnenkort al van alle voordelen van deze service!

Gerelateerde artikelen

G9 LED LAMPEN

Deze High Bay led lampen zijn ideaal voor het verlichten van bedrijfspanden