Trolol
Image default
Woning en Tuin

Dankzij zonwerende folie bespaart u het hele jaar door op uw energiekosten

Aan zonwerende folie zijn tal van voordelen verbonden. Zo helpt het u een prettig binnenklimaat te creëren, wordt vervaging van materialen binnenshuis voorkomen én bespaart u aanzienlijk op uw energiekosten. De warmte die de zonwerende folie in de zomermaanden tegenhoudt, zorgt ervoor dat u uw airconditioning minder vaak hoeft te gebruiken. En laat dit net een van de huishoudelijke apparaten zijn dit flinke hoeveelheden stroom verbruikt! Het laten plaatsen van zonwerende folie is zo een eenmalige investering waarmee u voor een langdurende energiebesparende oplossing kiest.

Folie van dé specialist

Zonwerende folie bewijst niet alleen in de zomer, maar het hele jaar door zijn meerwaarde. In de wintermaanden kan het moeilijk zijn om de warmte binnenshuis te houden en de folie kan daar een heel stuk bij helpen. Feitelijk vormt het in die maanden indirect een isolatie van uw ramen, dé plekken van uw woning waardoor u de meeste warmte verliest. Kwalitatief hoogwaardige folie vindt u bij Man Protection, die zich al veertig jaar specialist op dit gebied mag noemen en de enige officiële distributeur van LLumar in Nederland is.

Van woningen tot ziekenhuizen

Het merk LLumar staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Bij het bovengenoemde bedrijf vindt u een ruim assortiment. Ook de soorten folie die middels de nieuwste technieken zijn vervaardigd, schaft u er tegen een scherpe prijs aan. Het vakkundige personeel is u graag van dienst wanneer u informatie of advies nodig heeft. De specialist in glasfolie kent een zeer breed werkterrein en monteert op zowel woningen als grote panden zoals winkels, ziekenhuizen en kantoren.

Bijna altijd een directe levering

Bij Man Protection geschiedt montage van de zonwerende folie altijd door VCA-gecertificeerde monteurs. Zo kunt u erop rekenen dat er altijd vakwerk wordt afgeleverd. Levering en montage van de materialen is in de gehele Benelux mogelijk. Dankzij het feit dat verreweg de meeste artikelen op voorraad zijn, kan er bijna altijd direct worden geleverd.

https://www.manprotection.nl/