Trolol
Image default
Eten en drinken

Gezellige sfeer

De waterpijp komt zoals de meeste mensen zullen weten, niet uit Nederland. De shisha of waterpijp komt oorspronkelijk uit India. Het is daar en ook wat meer naar het westen, in het Midden-Oosten, een populaire traditie geworden onder jongeren. Ook in Nederland is de waterpijp in opkomst. Als alternatief voor het reguliere tabak is de waterpijp razend interessant voor met name jongeren. Deze jongeren verzamelen zich in zogenaamde shisha lounges waar ze ongestoord en heerlijk relaxt een waterpijp kunnen roken. Het verschil met het reguliere tabak zit hem in de lengte en vochtigheid. De kenmerkende shisha damp, die een gezellige en prettige sfeer -je waant je zo in het Midden-Oosten- geeft komt door de verhitting.

 

Waterpijp tips

Voor iedereen die geïnteresseerd is in de waterpijp volgen er hier wat tips. Een gouden tip is het toevoegen van ijs in de vaas wat voor een verkoelend effect zal zorgen. Omdat de rook wordt verkoeld is dit ideaal op een warmere zomerdag. Een van de andere waterpijp tips is het mengen van verschillende smaken. Als tip geven wij aardbei en chocolade, maar er zijn natuurlijk veel andere combinaties denkbaar. Je zou ook de vloeistoffen in de vaas kunnen veranderen of een andere slang kunnen gebruiken. Iedere slang geeft een andere smaak!

 

De shisha waterpijp is gezellig. In plaats van saai in je eentje een sigaret opsteken draagt een shisha waterpijp bij aan het groepsgevoel. Wanneer je er eentje koopt met vier slangen kunnen jij en drie vrienden optimaal genieten. Als je dan ook nog eens terugdenkt aan de gegeven tips kunnen jullie deze lente, zomer, herfst of winter optimaal genieten. Want shisha, dat is altijd leuk en lekker. Varieer met de smaak en verschillende waterpijpen, maar pas wel een beetje op. Hoewel er geen nicotine in zit is het verslavend leuk om met je vrienden te doen!

 

 

 

 

https://premium-hookahs.nl