Trolol
Image default
Bedrijven

Foto op plexiglas? | Bestdeco

Een nieuw item voor mijn interieur

Ik ben altijd zoekende naar nieuwe items voor in mijn interieur. Voor mij geen standaard objecten, accessoires of meubels. Van mij mag het altijd nét even anders zijn! Het liefst met een persoonlijke touch en twist. Op die manier wordt het echt mijn interieur. Zo maak ik van mijn huis een thuis! Ik ben al dik tevreden en wandel iedere dag met een glimlach de voordeur binnen. Maar stap ik eenmaal de woonkamer in? Dan mist er voor mijn gevoel toch iets. Ik wil mijn woonkamer graag opfleuren, maar weet niet zo goed hoe. Onlangs was ik met mijn beste vriendin koffie aan het drinken en legde ik haar mijn ‘probleem’ voor. Zij zei: waarom hang je geen mooi schilderij of foto op? Hee! Dat wekte mijn interesse wel. Want ik heb ooit een foto gemaakt waar ik heel erg trots op ben. Is er geen mogelijkheid om deze af te laten drukken op groot formaat zodat ik deze als wanddecoratie kan ophangen?

Mijn foto op plexiglas

Het idee van een foto als wanddecoratie liet mij niet meer los. Waar een wil is, is een weg. Dus ik ben op onderzoek uitgegaan. Online stuitte ik op de website van Bestdeco. Bij hen had ik de keuze tot het laten bedrukken van foto’s. Zo kon ik ook een foto op plexiglas bestellen. De foto wordt rechtstreeks aan de achterkant geprint op een laag plexiglas met een dikte van 5 mm. Dat is nog eens ideaal. Want hierdoor worden de kleuren van de foto rijker, en creëer je een diepte-effect. Mijn interieur hart ging hier direct sneller van kloppen, want het is persoonlijk én ook nog eens origineel. Wat ik hierbij erg belangrijk vind, is de kwaliteit. Gelukkig garandeert Bestdeco de beste kwaliteit, doordat ze het product maken in hun eigen machinepark. Ik heb dan ook direct een bestelling geplaatst en kan de foto op plexiglas ieder moment in huis verwachten. Ik ben erg benieuwd naar het eindresultaat!

 

Bij Bestdeco kun je ook kiezen voor een foto op hout, foto op aluminium en een foto op canvas.

https://www.bestdeco.nl/