Trolol
Image default
Eten en drinken

Ruime keuze uit biologisch eten en drinken in Utrecht

Restaurant Syr is een knus en gezellig plekje om 100% biologisch te eten en drinken in het hartje van Utrecht. Dit restaurant heeft verschillende vegan en vegetarische gerechten en drankjes die allemaal met heerlijke seizoensgebonden ingrediënten zijn gemaakt. Van vegan classics tot biologische mixdrankjes en van vegetarische gerechten tot glutenvrije desserts; je vindt het allemaal bij dit biologische restaurant in Utrecht. Daarmee spelen zij in op de toenemende behoefte van mensen om niet alleen gezond, maar ook vegan of vegetarisch te eten. Ben je dus op zoek naar een heerlijk plekje in Utrecht om biologisch te eten en te drinken met familie, vrienden of je geliefde bijvoorbeeld? Dan verwelkomt restaurant Syr je graag!

Een combinatie van de Arabische cuisine met de Europese cultuur

Als je uit eten gaat, kun je er natuurlijk voor kiezen om iedere keer dezelfde gerechten te bestellen. Maar hoe leuk is het om nieuwe gerechten uit diverse culturen uit te proberen? Restaurant Syr hecht veel waarde en creativiteit en gebruikt dit om iedere keer weer nieuwe gerechten te maken met biologische en seizoensgebonden producten. Hierbij combineren zij de Arabische cuisine met de Europese cultuur. Wil je de heerlijke smaaksensaties van deze vegan en vegetarische gerechten zelf ervaren? Dan kun je natuurlijk telefonisch een tafeltje reserveren bij dit biologisch restaurant in Utrecht en kiezen voor zowel een vier- als vijfgangendiner met een bijpassend wijnarrangement. Hiermee steun je ook de lokale economie, omdat restaurant Syr aangesloten is bij het Slow Food Movement en dus ingrediënten uit de omgeving gebruikt.

Geniet zelf van de heerlijke biologische gerechten

Wij kunnen je wel vertellen hoe lekker het eten is bij restaurant Syr, maar uiteindelijk moet je toch zelf deze heerlijke biologische gerechten ontdekken. Reserveer daarom een tafel door contact met ze op te nemen en geef direct jouw specifieke wensen of allergieën door. Daar houden ze graag rekening mee.