Trolol
Image default
Eten en drinken

Mocktails, het katervrije cocktailpakket dat je kunt bestellen

Ben jij ook zo’n liefhebber van cocktails maar wil je minder of geen alcohol drinken dan is er goed nieuws: mocktails! Even voor de mensen die nog nooit van een mocktail hebben gehoord. Een mocktail is een cocktail maar dan zonder alcohol. De ‘mock’ van mocktail slaat op het Engelse woord dat ‘onecht’ betekent. Een mocktail is dus eigenlijk een fake cocktail. Fake, omdat er geen alcohol in zit. Volgens de definitie van een cocktail móeten er minimaal 3 elementen in een cocktail zitten waaronder alcohol. Vandaar. Desalniettemin hoeft een mocktail zeker geen kinderachtig drankje te zijn. Het leuke is dat je ook deze (nep) cocktails thuisbezorgd kan hebben door een cocktailpakket te bestellen bij MiMa Amsterdam.

Mocktails, een volwassen drankje

Als je een paar jaar geleden in een gezelschap zei dat je vegetariër was dan kreeg je steevast de vraag ‘wat eet je dan?’. Nu zijn het vooral de vleeseters die zich haast verontschuldigen in bijzijn van een vegetariër: ‘vlees, nou ik eet het steeds minder hoor’. Ongeveer dezelfde vergelijking kunnen we maken met alcohol. Was je vroeger een lachertje als je in de kroeg een alcoholvrij drankje wilde bestellen, is dus nu totaal gedraaid. Joep van het Hek zou met zijn grappen over Buckler bier geen succes meer hebben. Gelukkig voor de mensen die geen of minder alcohol willen drinken, is er steeds meer keuze voor spannende drankjes. Zoals mocktails, de alcoholvrije cocktails die thuisbezorgd kunnen worden door een cocktailpakket te bestellen. Ook ideaal voor de feestdagen!

Mocktails, wel de lusten, niet de lasten

Virgin Mojito’s, Virgin Dark ’n Stormy en de waanzinnige Virgin Strawberry Daiquiri maken dat je de alcohol niet mist. Een mooi feest gegarandeerd! Heerlijk om eens op een doordeweekse dag te doen. Wel de lusten, niet de kater de volgende dag. Een cocktailpakket bestellen bij MiMa Amsterdam zonder alcohol, je zou je haast afvragen waarom dat nu pas bestaat!