Trolol
Image default
Hobby en vrije tijd

Waar kunt u een nieuwe Stella fietsaccu kopen?

Als elektrische fietsrijder bent u natuurlijk bekend met het feit dat u de accu regelmatig op moet laden. Wanneer de fiets niet is opgeladen dan is er eigenlijk geen gebruik te maken van de fiets, omdat deze dan in verhouding zwaarder fietst dan een normale fiets. Een goedwerkende accu is dus essentieel. Heeft u een accu die niet goed meer werkt? Bij GM-accu, dé specialist op het gebied van accu’s, kunt u een fietsaccu voor Stella en Brinckers fietsen kopen. Zo kunt u weer optimaal gebruikmaken van uw elektrische fiets.

Redenen voor een nieuwe fietsaccu

De levensduur van een accu is over het algemeen korter dan de gemiddelde levensduur van een elektrische fiets. Hierom is het noodzakelijk om de accu een keer te vervangen, maar wanneer moet u dit doen? Merkt u dat de afstand die u kunt fietsen steeds korter wordt? Ook als u de accu volledig heeft opgeladen? Of misschien laat de accu helemaal niet meer op? Dit zijn tekenen dat uw fietsaccu toe is aan vervanging. De accu van uw elektrische fiets is onderhevig aan slijtage, daarnaast kan de accu niet goed tegen val- of stoten. Bent u, of is uw fiets recentelijk gevallen? Dit kan een mogelijke oorzaak zijn dat de fietsaccu niet goed meer werkt. Wanneer uw Stella fiets niet meer werkt, kunt u hiervoor een fietsaccu kopen bij GM-accu. Ook voor een fietsaccu voor Brinckers fietsen kunt bij de accuspecialist terecht. Uiteraard zijn er ook andere merken fietsaccu’s voor u beschikbaar.

Vervang tijdig uw fietsaccu

Merkt u dat de afstanden die u kunt rijden met uw elektrische fiets steeds kleiner worden? Vervang dan tijdig uw fietsaccu en voorkom dat uw elektrische fiets stuk gaat. Wilt u een Brinckers of Stella fietsaccu kopen voor uw elektrische fiets? Bij GM-accu kunt u direct online bestellen. Heeft u vragen of welk model geschikt is voor uw fiets? Neem dan contact op voor een afspraak met een adviseur.