Trolol
Image default
Hobby en vrije tijd

Het leukste schoolreisje bevat een bezoekje aan de avontuurlijkste buitenspeeltuin van Zuid-Holland

Hoe gaaf is het om je klas of meerdere groepen van je basisschool mee te nemen naar de leukste buitenspeeltuin van Zuid-Holland? Vogelpark Avifauna is een geweldige optie om een schoolreisje naartoe te boeken. Hier komen de kinderen in aanraking met allerlei bijzondere vogelsoorten, leren zij waarom vogels kunnen vliegen, maar kunnen ze ook andere diersoorten zoals wilde cavia’s of maki’s ontmoeten. Kortom, een leerzaam en avontuurlijk dagje uit!

Wat zijn de voordelen van een leerzame en avontuurlijke dag?

Ben je voor je klas of de hele school op zoek naar een leerzaam, maar leuk en avontuurlijk schoolreisje? Dan kun je altijd naar het grootste vogelpark van Nederland inclusief de leukste buitenspeeltuin van Zuid-Holland. Dit vogelpark in Nederland is gespecialiseerd in het organiseren van de leukste schoolreisjes. De kinderen kunnen allerlei vogel- en andere diersoorten bekijken en leren kennen. Verder kunnen ze bij het voeren van de pinguïns of de pelikanen kijken én kunnen ze zich helemaal uitleven in de gave buitenspeeltuin op het terrein. Zo kun je leerzame activiteiten met ontspanning en een hele hoop plezier combineren.

Uit welke arrangementen kun je bij het mooiste vogelpark van Nederland kiezen?

Wanneer je voor een schoolreisje naar Vogelpark Avifauna kiest, kun je uit verschillende speciaal samengestelde arrangementen kiezen. Wat dacht je van een schoolreis met of zonder vervoer inbegrepen? Op die manier kun jij je klas of de hele basisschool veilig en snel bij het leukste vogelpark van Nederland laten arriveren. Verder kun je ervoor kiezen om de leerlingen allemaal een bandje te geven bij aankomst, waarmee zij de elektrische attracties in de avontuurlijkste buitenspeeltuin van Zuid-Holland kunnen betreden. Verder zouden jullie ervoor kunnen kiezen om je eigen lunch mee te nemen, maar je hebt ook de mogelijkheid om een lunch, wat limonade en voor iedereen een ijsje bij te boeken!