Trolol
Image default
Hobby en vrije tijd

Karten op een uitdagende indoorkartbaan nabij Delft

De specialisten van partycentrum Van der Ende Racing Inn in Poeldijk beschikken over één van de meest uitdagende indoorkartbanen ter wereld. De kartbaan is ruim 1,3 kilometer lang en beschikt over ruim 25 bochten, meerdere verhogingen en spannende bruggen. Het is dan ook aan te raden om de strijd aan te gaan met uw vrienden, familie of collega’s door te gaan karten bij deze kartbaan in de buurt van Delft. U komt er bij deze specialisten zeker achter wie van uw gezelschap de beste coureur is, dus maak zeker eens een afspraak voor uw volgende uitje bij Van der Ende Racing Inn in Poeldijk. U geniet bij dit partycentrum in de buurt van Delft niet enkel van een spannend rondje karten, u kunt namelijk ook gaan lasergamen of minigolfen. Daarnaast is het ook mogelijk om de verschillende uitjes te combineren, zodat u geniet van een dag vol actie. Stel helemaal zelf een passend arrangement samen en geniet van leuke activiteiten.

Organiseer een échte Grand Prix

Indien u besluit om te gaan karten bij deze specialisten in de buurt van Delft, ervaart u de beleving van een échte coureur. U en uw gezelschap rijden een kwalificatie om zo op een eerlijke manier de startlijn op te zoeken. U rijdt vervolgens een spannende race, met een lengte naar keuze. De winnaar wordt vervolgens geëerd tijdens een échte prijsuitreiking. U ontvangt een trofee en krijgt champagne, net als een winnaar van een race in de Formule 1. Bent u geïnteresseerd in een rondje karten bij deze specialisten in de buurt van Delft? Neem dan contact op met deze experts en maak een afspraak voor uw volgende uitje.

Stel een arrangement samen

Wilt u een feest organiseren bij deze specialisten in Poeldijk? Neem dan gerust contact op met de ervaren medewerkers van dit partycentrum. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en helpen u indien gewenst met het samenstellen van een passend arrangement.

https://www.vanderende.com/