Trolol
Image default
Bedrijven

Airco split unit inclusief montage van Nico’s Koeltechniek

Airco split unit inclusief montage van Nico’s Koeltechniek

Wil jij genieten van een heerlijk binnenklimaat om in te wonen, terwijl het buiten tropisch warm is? Dan is een airco split unit inclusief montage van Nico’s Koeltechniek de uitgekozen oplossing. Ik heb zelf onlangs ook een airco gekocht bij dit bedrijf aangezien ik echt helemaal klaar was met de hete temperaturen, die ook binnen in mijn huis voelbaar waren. Ik was de hele dag alleen maar aan het zweten. Mijn waterrekening werd veel hoger doordat ik drie keer op een dag onder de douche ging aangezien ik me zo vies voelde. Het was dus tijd voor een airco.

Wat is een split airco?

Een split airco is een airco die gescheiden is. Deze werkt op basis van een warmtepomp systeem. De warme en koude lucht worden gesplitst. De verdamper zorgt voor koele lucht door middel van koelvloeistof. De condensor zorgt voor warme lucht. Zo’n soort airco is efficiënter en milieuvriendelijker dan gewone airco’s. Daarnaast staat het beter dan een mobiele airco die je midden in de woonkamer neer zet. Daarnaast levert een split airco een aangename en constante temperatuur met gefilterde lucht. Nico’s Koeltechniek kan de airco gelijk voor jou monteren, wat je weer bespaart op de montagekosten.

Bestel direct een airco split unit

Geniet van een heerlijk koel huis met een airco split unit inclusief montage van Nico’s Koeltechniek. Kijk op de website van dit bedrijf voor meer informatie over de airco’s en de mogelijkheden rondom de installatie. Wil je nog informatie? Neem dan gerust contact met ze op. Ze vertellen je graag meer over hun apparatuur en dienstverlening. Ik ben zelf heel blij met mijn keuze voor deze airco en mocht er ooit iets kapot aan gaan, dan bel ik direct Nico’s Koeltechniek.

https://www.nicoskoeltechniek.nl/