Trolol
Image default
Verbouwen

De voordelen van renovatie van de kopgevel in Zuid-Holland

Wanneer u besluit om een renovatie van de kopgevel in Zuid-Holland te laten uitvoeren dan levert u dat niet alleen een mooier huis aan de buitenkant op. Een gerenoveerde kopgevel heeft nog veel meer voordelen. Dit zijn voordelen waar u daadwerkelijk van profiteert. Om te beginnen zijn de Thermostenen en steenstrips die worden toegepast om de kopgevel een nieuw uiterlijk te geven isolerend omdat ze purschuim bevatten. Dit betekent dat u een besparing kunt realiseren op uw stookkosten. Daarnaast wordt ook het wooncomfort vergroot. U heeft minder last van tocht en vocht in huis. Tot slot verhoogt u met deze renovatie de waarde van uw woning, waarvan u profiteert bij verkoop.

Verduurzaming wordt verplicht voor huiseigenaren

Iedere huiseigenaar, of u nu als particulier in een koopwoning zit of als corporatie of investeerder meerdere woningen bezit, moet zijn woning(en) verduurzamen. Dat kan op verschillende manieren. Spouwmuurisolatie, zonnepanelen op het dak of plaatsing van een warmtepomp zijn voorbeelden van verduurzaming. Maar heeft u ook al gedacht aan een renovatie van uw kopgevel in Zuid-Holland? Want ook daarmee levert u een bijdrage aan het energiezuiniger maken van de woning. Dit wordt tot uitdrukking gebracht in het energielabel. Dit label is verplicht bij verkoop of nieuwe verhuur van een woning. Hoe hoger het label, hoe beter. Sommige hypotheekverstrekkers stellen hier eisen aan. Een woning moet een minimale score hebben om een 100% financiering te kunnen krijgen.

Wie kan mijn gevel opknappen?

Voor renovatie van de kopgevel in Zuid-Holland kunt u contact opnemen met Isoklinker Nederland. Dit bedrijf heeft ruime ervaring met het uitvoeren van een kopgevelrenovatie aan uw woning. Het bedrijf is gevestigd in de buurt van Gouda en kan daardoor alle plaatsen in de provincie gemakkelijk en snel bereiken. Op de website leest u meer over het laten uitvoeren van de renovatie. Onder andere wordt vermeld dat het niet nodig is om de woning tijdens de renovatie te verlaten. Het aanbrengen van een isolerende gevel van Thermosteen kan uiteraard ook bij nieuwbouw worden gedaan.

https://www.thermosteen.nl/