Trolol
Image default
Woningen

Voorbereiding op een bezoek bij de badkamerspecialist in Gelderland

Wanneer u van plan bent de showroom van een badkamerspecialist in Gelderland te bezoeken om hier een gedetailleerd adviesgesprek te hebben, dan is het belangrijk dat u een afspraak maakt. Zo weet u zeker dat er iemand beschikbaar is die uitgebreid de tijd voor u kan nemen. Als u een afspraak maakt dan kan er bijvoorbeeld ook een tekening uitgewerkt worden. Daarnaast is het belangrijk dat u zelf de maatvoeringen van uw badkamer heeft,  een schets en eventueel foto’s. Deze schets hoeft niet op schaal te zijn, maar dit geeft de adviseur een duidelijk beeld van de huidige situatie en hoeveel ruimte er beschikbaar is.

Wat voor vragen kunt u verwachten?

Terwijl u een lekker kopje koffie drinkt zal een adviseur tijdens het kennismakingsgesprek een aantal vragen aan u stellen. Betreft het een nieuwbouw badkamer of een renovatie? Wat voor elementen zijn voor u belangrijk? Bijvoorbeeld een bad, een douche, of beiden. Zal er een wasmachine of droger in de badkamer komen te staan? Tot slot zal er gevraagd worden of dat u alleen de inhoud van uw badkamer zoekt of dat u ook installatiewerkzaamheden verlangt. Schuit Totaal Wonen, de badkamerspecialist van Gelderland, verzorgt de complete installatie van de badkamer. Zo werkt u maar met één partij. Wees altijd duidelijk in wat u belangrijk vindt in de badkamer, zo kan een adviseur namelijk een duidelijk beeld krijgen wat de prioriteiten zijn voor uw badkamer.

Hoe houdt u een badkamer binnen budget?

Een offerte die niet binnen uw budget past is niet fijn en hier zit uiteraard niemand op te wachten. Het is hierom belangrijk dat u transparant bent wat u wenst uit te geven aan de badkamer. Zo voorkomt u dat u teleurgesteld bent in een offerte. Tevens kan een adviseur zo gerichter voor u aan de slag en de inrichting maximaal voor u benutten binnen het beoogde budget. Wilt u binnenkort een badkamer laten plaatsen? Maak dan een afspraak bij de badkamerspecialist van Gelderland in Putten.