Trolol
Image default
Woning en Tuin

Drie leuke manieren om een houten wandplank in de kinderkamer te decoreren

De kinderkamer is een belangrijke plek voor je kind. Hier kan hij of zij al zijn of haar spulletjes bewaren en het is een veilige plek om te spelen en tijd door te brengen. Zorg er daarom voor dat de kinderkamer er sfeervol en leuk uitziet, zodat je kind hier graag tijd doorbrengt. Een leuke en handige manier om dit te doen is met behulp van een houten wandplank voor de kinderkamer. De houten wandplanken van deHoutbarshop zijn gemaakt van eerlijk gekapt hout en zijn een sfeervolle toevoeging aan het interieur. Ook biedt een dergelijke plank ruimte om de favoriete spulletjes van je kind neer te zetten.

Favoriete boeken

Een leuke manier om de houten wandplank in de kinderkamer te benutten, is voor de favoriete boeken van je kind. Je legt een stapel boeken aan een kant van de plank neer, zodat je daarnaast nog ruimte hebt voor andere items. Ook kun je de hele plank vullen met boeken en met twee boekenstandaarden zorg je ervoor dat deze blijven staan. Je roteert de boeken makkelijk, zodat er altijd iets anders te lezen op de plank ligt.

Knuffels en speelgoed

Een houten wandplank in de kinderkamer is ook een mooie plek voor het favoriete speelgoed van je kind. Zet bijvoorbeeld die ene bijzondere knuffel op de plank of zet er houten speelgoed op. De mooie items liggen zo niet alleen voor het grijpen, maar dienen ook als decoratie voor in de kinderkamer.

Ga voor planten en decoratie

Afgezien van praktische spullen zoals boeken en speelgoed, kun je de houten wandplank in de kinderkamer ook gebruiken voor decoratieve items. Zet bijvoorbeeld een mooie plant op de plank om wat groen aan de ruimte toe te voegen. Afhankelijk van de leeftijd van je kind kan dit een leuke manier zijn om hem of haar te leren om voor een plant te zorgen. Ook zet je fotolijstjes, beelden of een mooie kaars op de houten wandplank. Waar ga jij voor? Maak je keuze en bestel een houten wandplank!

https://www.dehoutbarshop.nl/