Trolol
Image default
Woning en Tuin

Maatregelen treffen om kerntrekken te voorkomen

Een inbreker heeft vaak meerdere methodes waarmee hij kan inbreken. Vaak kiest de inbreker voor de voordeur omdat de meeste sloten makkelijk te doorbreken zijn. Hierbij maakt hij gebruik van kerntrekken en trekt hij het cilinder uit het slot waardoor de deur opengaat. Dit kan je tegengaan door contact op te nemen met Slotenmaker Haarlem. Zij kunnen je goed helpen met dit probleem en je sloten controleren op slijtage. Mocht dit het geval zijn kan je vaak kiezen uit meerdere sloten met een PKVW keuring. Deze PKVW gekeurde sloten zijn goed getest en bieden veel weerstand tegen kerntrekken. Zo hebben de sloten een extra sterk cilinder die je niet makkelijk kan kerntrekken. Slotenmaker Haarlem heeft dan sloten met een meerpuntssluiting die de deur op meerdere plekken beveiligd. Doordat het cilinder extra sterk is en van een hoge kwaliteit duurt het heel lang voor de inbreker om hier doorheen te breken. Dit is vaak niet de moeite waard en haakt de inbreker al snel af. Slotenmaker Haarlem is hier ervaren in en kan jou het juiste advies geven en je goed helpen. Zo hebben ze meerdere werknemers met een verklaring van goed gedrag.

 

Laat Slotenmaker Wassenaar je helpen

Is er net bij je ingebroken en heb je snel hulp nodig van een goede slotenmaker? Dan kan Slotenmaker Wassenaar je goed helpen met je probleem. Zo hebben ze een 24/7 service waar je gebruik van kan maken en zijn ze binnen een enkele minuten op locatie. Dit is heel belangrijk vooral als er net bij je ingebroken is. Er kunnen dan tijdelijke sloten op je deur worden gezet zodat jij je huis op slot kan doen. Naar een tijd kan je Slotenmaker Wassenaar ook inschakelen om te kijken naar betere sloten. Daarnaast kan je door de slotenmaker ook het onderhoud laten doen zodat je dit zelf niet hoeft te doen. Zo kan het zijn dat jij je slot niet meer makkelijk open krijgt en dat het stroef gaat. Door middel van een goed onderhoud kan dit voorkomen worden.

 

Andere voorzorgsmaatregelen

Ook kan je op andere manieren een inbraak voorkomen en moet je dit doen. Kijk bijvoorbeeld naar een alarm waarmee jij inbrekers kan afschrikken. Door het luide signaal van een alarm schrikt een inbreker hiervan. Daarnaast heb je ook speciale alarmen die de politie kunnen waarschuwen. Ook kan je kijken naar het gebruik van camera’s en zorg je er zo voor dat je alles goed in de gaten kan houden. Via je telefoon kan je ook kijken naar de live beelden en kan je zo alles extra goed controleren. Deze dingen zijn allemaal van een groot belang voor de beveiliging van je huis en dit moet je goed doen.