Trolol
Image default
Eten en drinken

zomerrecepten met de lekkerste noten

We eten allemaal, meerdere keren per dag. Zonder eten en drinken gaat het leven ons simpelweg niet lukken. Dan gaan we eens kijken naar wat we dagelijks eten. Bij horecanoten weten we per seizoen hoe onze noten de dagelijkse recepten kan aanvullen. Wanneer je de kookboeken openslaat, zeker die van de vegetarische, vegan, gluten en lactose vrije boeken zien we de noten, pitten en zaden bijna in elk recept voorkomen. Geweldig om te zien. Een van de grootste afnemers van onze mooie producten zijn dan ook de horeca ondernemers, supermarkten en de kaasboeren. In deze blog gaan we ven niet kijken naar de meest bekende noten zoals hazelnoten of amandelen. Hierin werpen we een blik op de super gezonde gebroken lijnzaad, paranoten en chiazaad.

Betere darmwerking door gebroken lijnzaad

Gebroken Lijnzaad werkt uitstekend in positieve zin voor de darmflora. Een schepje lijnzaad en onze ontlasting komt er een stuk prettiger uit. Ook wanner kinderen wat last hebben van hun buik kan het wel eens zijn dat er een grote boodschap dwars zit. Wanneer je een klein schepje door de vla of yoghurt doet zal de kleine makkelijker de grote boodschap er uit krijgen. Ook voor volwassenen is gebroken lijnzaad de uitkomst om de darmen positief te beïnvloeden. Daarnaast zit gebroken lijnzaad vol met gezonde aan aanvullende voedingsstoffen. Bekijk gerust onze blog over lijnzaad op onze website.

Superfood assortiment met Chiazaad

Chiazaad is eigenlijk de meest bekende superfood die we kennen. Chiazaad werd altijd al wel gegeven maar hier is een food hype omheen ontstaan waardoor de zaadjes een schitterende stap op de voedselladder maakte. Een van de meest verkochte producten en niet oor niets. De chiazaad is reuze gezond en perfect voor ontbijt of door poke bowls. Ook de paranoten zijn vaak een rijke aanvulling op de noten mix die door het ontbijt gedaan kunnen worden. Zo heb je bij de start van je dag meteen een flinke dosis gezonde voedingsstoffen binnen. Bestel direct jouw voordeelverpakkingen in onze webshop.

 

https://www.horecanoten.nl/