Goedkoop auto leasen: Financial Lease en verzekering

Wanneer u goedkoop auto leasen wel een interessante gedachte vindt komen we u bij Autoleasecentrale graag tegemoet. Wij hebben niet alleen een overweldigend aanbod aan mooie lease auto’s, maar bieden u ook verschillende opties wanneer het aankomt op de keuze voor een leasevorm. De meest gebruikelijke leasevorm die er in Nederland bestaat is Operational Lease waarbij de auto op naam van de leasemaatschappij (Autoleasecentrale dus) staat. Het voordeel van deze leasevorm is dat de bestuurder geen administratieve zaken hoeft te regelen. Wij nemen hem dat volledig uit handen. Het kan echter ook zijn dat u een klein beetje administratie voor lief neemt omdat u graag gebruik wilt maken van een andere leasevorm, bijvoorbeeld Financial Lease. Hierbij staat de auto op uw eigen naam, en dus niet op de naam van de leasemaatschappij. 

Zelf verzekering kiezen

Financial Lease staat bekend als de leasevorm waarbij u zelf de bijkomstigheden regelt. U moet dan denken aan bijvoorbeeld onderhoud of het afsluiten van een verzekering. Op dat laatste punt biedt Financial Lease u een enorme keuzevrijheid. U regelt het allemaal zelf en hebt dus zelf invloed op het type verzekering dat u afsluit, en de voorwaarden die daarbij komen kijken. Goedkoop auto leasen kan dus nog goedkoper worden als u een lage verzekeringspremie weet te bedingen bij uw verzekeringsmaatschappij. 

Financial Lease: schadevrije jaren

Een voordeel van Financial Lease is dat de auto op uw eigen naam staat. U hoeft dan ook geen ingewikkelde administratieve toeren uit te halen om de no-claim korting te krijgen die u verdient. De verzekeringsmaatschappij correspondeert immers rechtstreeks met u en daarom hoeft u ook geen leaseverklaring aan te vragen bij de leasemaatschappij om uw schadevrije jaren te verzilveren. Alleen om deze reden al kiezen steeds meer calculerende ondernemers voor Financial Lease. Past deze leasevorm ook bij u?

http://www.goedkoopautoleasendirect.nl