Trolol
Image default
Auto

Private lease auto Volkswagen Polo

 

Ondanks de negatieve reclame die het Duitse merk Volkswagen de afgelopen tijd (terecht) over zich heen heeft gekregen blijven dit toch goede lease auto’s. U moet alleen wat extra aandacht besteden aan de ontwikkelingen die gaande zijn om niet voor verrassingen te worden geplaatst. Laat u zich niet van de wijs brengen en wilt u gewoon graag een Volkswagen leasen? Dan kan dat natuurlijk. Zelfs wanneer u gebruik wilt maken van de mogelijkheden van private lease kunt u bij Autoleasecentrale terecht. Private lease is een steeds meer gewenste mogelijkheid van leasen, en wanneer bestuurders in Nederland wensen hebben speelt Autoleasecentrale daar natuurlijk graag op in.

Private lease auto Volkswagen

Bent u geïnteresseerd in een private lease auto uit de compacte klasse en het liefst van een Duits merk. De Volkswagen Polo voldoet aan de beschrijving. Met een vanaf prijs van nog geen 250 euro per maand kan dit model wel eens het perfecte alternatief voor een koopauto zijn. het model dat wij u aanbieden is een moderne variant van de Polo en lijkt in vrijwel niets meer op de allereerste Polo’s die op de markt kwamen. Is de Volkswagen Polo ook voor u de ideale private lease auto? Wij voorzien u graag van advies en een passende offerte. Wilt u wel een Volkswagen maar geen Polo? Kies dan voor de Volkswagen UP!. Een Volkswagen met een wat ander design, maar ook met een lagere leaseprijs.

ZZP en private lease auto?

Veel mensen die private lease rijden doen dat omdat ze geen lease auto van hun baas krijgen. Anderen zijn ZZP’er en zijn zodoende eigen baas. Op dat moment heeft een ondernemer twee leaseopties: traditioneel of private lease. Welke keuze u maakt mag u zelf weten, maar we willen nog wel even meegeven dat u óók met private lease de zakelijk gereden kilometers voor de belastingdienst mag aftrekken

http://www.leaseautocentrale.nl