Trolol
Image default
Telefonie

Goedkoop iPhone 6 hoesje

Deze week ga ik een iPhone 6 hoesje kopen. Dat doe ik natuurlijk niet zomaar, want ik heb net mijn nieuwe iPhone 6 binnen gekregen. Het was namelijk weer zo ver dat ik mijn mobiele abonnement mocht verlengen en ik kan het meestal niet laten om gelijk het nieuwste en duurste toestel te bestellen.

Nuttig iPhone 6 hoesje

Bij een nieuwe iPhone hoort natuurlijk ook een iPhone 6 hoesje, het is namelijk zonde als er binnen de kortste keren al krassen op het toestel zitten. Nu heeft niet iedereen natuurlijk een hoesje nodig, maar met mijn intensieve smartphone gebruik is een hoesje wel vereist om het toestel netjes te houden. Daarnaast zijn hoesjes tegenwoordig meer versiering van een smartphone dan dat ze puur voor bescherming dienen. Ik vind het zelf ook altijd wel leuk om een aparte cover te kopen, mijn vorige hoesjes was namelijk van pokemon.

Moordende concurrentie

Een iPhone 6 hoesje van Pokemon kwam je twee jaar geleden niet zo gauw tegen, echter hoef je vandaag de dag niet lang meer te zoeken naar iemand die er een heeft. De markt alle bescherming voor smartphone is in een paar jaar namelijk enorm gegroeid en het aanbod is nu dan ook echt heel groot. Dit is voor ons als klant natuurlijk alleen maar positief nieuws, de prijzen van de hoesjes dalen terwijl er steeds meer keuze is. Voor de producten is de moordende concurrentie natuurlijk minder geruststellend.

Vastbesloten

Aankomende week kan ik mezelf dus druk gaan houden met het uitzoeken van een leuke cover. Ik heb nog niet echt nagedacht over wat voor een hoesje ik precies wil, echter kan ik meestal wel snel beslissen. Als ik iets leuks tegenkom hoef ik meestal niet meer verder te kijken, omdat ik dan voor mezelf al besloten heb dat ik het wil. Waarschijnlijk zal dat ook zo zijn als ik aankomende week op zoek ga naar een hoesje.

 

http://www.iphonehoesjes.nl/