Trolol
Image default
Webdesign

Wat kost een website

Recent stelde ik mij de vraag: wat kost een website? Om hier antwoord op te krijgen ben ik gaan zoeken in Google. In dit blogje leg ik jullie graag uit op welk webdesign bureau ik ben uitgekomen en hoe mijn website is geworden.

Mijn situatie

Om mijn vraag dus beantwoord te krijgen, ben ik in Google gaan zoeken op wat kost een website. Vervolgens kreeg ik vele resultaten. Als eerste stond er een website die meer vragen beantwoordde zoals wat een website gemiddeld kost en hoe de prijs tot stand komt. Maar eigenlijk wil ik dat helemaal niet?! Natuurlijk wil ik een website laten maken. Dus dan heb ik liever een resultaat in Google die verteld hoeveel bij dát webdesign bureau een website kost. Een daarvan was SiteToGo.nl. Ik las in het tekstje in Google dat er bij hun geen addertjes onder het gras zitten, aldus wat zij zeiden. Daar betaal je eenmalig een standaard prijs van €450,-. Ook geven zij aan dat je bij hun een professionele website krijgt, die hoog in Google staat en maar liefst binnen één week af!

Wat kost een website bij SiteToGo.nl

Ik besloot om naar de website van wat kost een website bij SiteToGo te gaan. Hier las ik een uitgebreidere versie van de punten die zij in het kleine stukje tekst in Google hadden neergezet. Omdat ik in dit alles wel geïnteresseerd was, ben ik gaan bellen naar hun. Ik kreeg een vriendelijk klinkende medewerker aan de lijn. Vervolgens vroeg ik hoe zij te werk gaan. Hierbij gaf hij aan dat ze werken met standaard templates. Deze zal geheel in de huisstijl worden gezet van mij. Inclusief bijpassende afbeeldingen en de teksten worden gevuld.

Uiteindelijk heb ik mijn website bij hun laten maken en ik ben er zeer tevreden over!


Dus wat kost een website? SiteToGo heeft het antwoord!

http://www.sitetogo.nl/