Trolol
Image default
Webdesign

Webshop beginne voor ondernemers

Wil jij producten verkopen of wil je webshops verkopen? Met Shoptrader kun jij voor andere mensen een webshop beginne en ondersteuning bieden. Zij verdienen aan de winkel, jij verdient aan deze ondernemers. En iedereen profiteert! Hoe kun jij snel webshops inrichten voor ondernemers en daar zelf geld mee verdienen?

 

Eerst je eigen webshop inrichten

Een webshop beginne via Shoptrader kan binnen enkele uurtjes gedaan zijn. Een grote winkel met duizenden artikelen duurt uiteraard langer, maar als je klein start kun je altijd nog groeien. Begin met je eigen webwinkel bouwen via Shoptrader. Dan leer je de ins en outs, en je hebt direct een goede demo voor andere ondernemers.

 

Zoek ambitieuze ondernemers

Ondernemers hebben altijd veel plannen, maar te weinig tijd. Maak daar gebruik van en bied ze aan een webshop in te richten waar zij geld mee kunnen verdienen. Jij helpt ze in het zadel, en zorgt dat ze er niet vanaf vallen. Jij neemt geen risico omdat ze zelf voor de verkoop zorgen, zij kunnen dankzij jouw diensten snel aan de slag en hun eigen webshop beginne.

 

Bouw een netwerk

Shoptrader is een online shopping platform waar je voor enkele tientjes per maand een complete en zeer professionele webshop kunt inrichten. Jij kunt voor jouw klanten webshops inrichten op basis van alle beschikbare tools. Jouw klanten zullen je dankbaar zijn omdat ze zelf de tijd niet hebben, jij maakt omzet zonder zelf te investeren in voorraad en dat soort zaken.

 

Besteed zoveel mogelijk uit

Beperk je tot de kerntaken en besteed de rest uit. Een webshop beginne is jouw taak, bezorgen kun je regelen, winkelmandjes en veilig betalen kun je ook uitbesteden via Shoptrader, zelfs de webwinkel laten vertalen is mogelijk. Ondertussen zorg jij dat ondernemende klanten hun eigen verkooptalent optimaal kunnen inzetten. Zo bouw je samen aan een goed lopende business waar iedereen van profiteert.

 

Vandaag beginnen, morgen groeien

Je kunt vandaag starten met jouw unieke 15 dagen gratis evaluatieperiode. Morgen kun je met je eerste winkel al nieuwe ondernemers aanspreken en jouw shop building diensten aan de man brengen. Help ondernemers ondernemen, everybody wins!