Trolol
Image default
Auto

Looptijd leasecontract

auto leasen zzp en mercedes vito lease 

Ben je van plan om een Volkswagen Transporter te leasen? Wil je meer informatie over de duur van het contract? Je kunt zelf bepalen in welke periode je de bedrijfsbus wilt leasen. Er bestaan namelijk ook shortlease contracten. Deze contracten bestaan uit periodes van een maand tot een jaar. Het is zelfs mogelijk om deze overeenkomst per dag op te zeggen. Bevalt de bedrijfsbus niet? Dan is een shortlease een goede optie, omdat je snel van voertuig kunt wisselen. Toch kan deze overeenkomst duurder uitvallen dan een lease voor langere tijd. Het nadeel van een langere leaseperiode zijn de kosten wanneer je de auto eerder wilt inleveren. Je zult dan het contract moeten afkopen.

Leasen voor langere tijd

Heb je een eigen bedrijf met personeel dat een bedrijfswagen nodig heeft? Wanneer je in een stabiele financiële situatie verkeert kun je het beste de bedrijfsbus voor een langere periode leasen. De meest gangbare periodes om een auto te leasen zijn twee tot vier jaar. Je betaalt een vast bedrag per maand. Je kunt ervoor kiezen om alle extra kosten zoals verzekering, banden, belasting en onderhoud in het bedrag te laten verwerken. Wanneer je een lease contract afsluit, sta je nooit voor onverwachte kosten. De enige kosten die je niet van te voren kunt inschatten zijn de benzinekosten.

Groot aanbod lease auto’s

Tegenwoordig zijn er vele aanbieders van lease auto’s. Je hoeft het woord maar via de zoekmachines in te typen en je krijgt ontzettend veel sites waarop ze te vinden zijn. Dit maakt het maken van een keuze wel moeilijker. Door het grote aanbod aan voertuigen is het belangrijk om goed na te denken over het maken van de juiste beslissing. Je wilt geen extra kosten betalen die eigenlijk niet nodig zijn. Vergelijken van leasemaatschappijen zal ervoor zorgen dat je uiteindelijk voor de goedkoopste leasevorm gaat.

https://www.autoleasenzzp.nl