Trolol
Image default
Zakelijk

Hangt er bij jouw voordeur al een mooi, modern naamplaatje?

Bij een hippe naamplaat hoort natuurlijk een modieus huisnummerbord. Beide kun je 24/7 aanschaffen via De Naambordenspecialist. En wat zo bijzonder is: op deze site kun je de borden zelf ontwerpen. We geven een schets van hoe een en ander in zijn werk gaat. Stel je kiest voor een luxe RVS naamplaatje met de voor- en achternaam van je partner en jou erin gebrand in de kleur zwart. Het bordje heeft de afmetingen 24 bij 12 cm, is 2 mm dik en heeft speelse ronde hoekjes.

Qua lettertype vind je Avant Garde erg mooi, dus dat geef je op. Je kiest voor aluminium dopjes als bevestiging en qua uitlijning lijkt centreren je de beste optie. Prima keuze! Dan is het nu tijd voor het huisnummerbord. Je klikt op huisnummer, dan op RVS en laat je oog vallen op een vierkant in plaats van rechthoekig model. Een klein beetje contrast met de naamplaat is wel zo leuk. Jouw huisnummer bestaat uit 3 cijfers, dus de plaat mag best groot zijn. Het wordt 25 bij 25 cm. Dan kan de pakketbezorger je in ieder geval snel vinden! Qua lettertype ga je voor Arial, dit is net iets dikker dan Avant Garde. Het huisnummer moet er in zwart op komen te staan, dus dat vink je aan en ook nu weer komen er aluminium bevestigingsdopjes bij.

Complimenten, het is echt een leuke combinatie geworden. Graag vertellen we je tot slot nog iets over de eigenschappen van het naambordje RVS en bijpassende huisnummer. RVS staat voor roestvrij staal en er is eigenlijk geen beter materiaal te bedenken voor naamborden en huisnummers.

RVS is sterk, weerbestendig, onderhoudsvrij en duurzaam. Een andere naam voor RVS is inox en we hebben het hier over een legering van chroom (minimaal 11% tot 12%), ijzer, koolstof (maximaal 1,2%) en nikkel. De eerste toepassing van RVS was in 1913. Engelsman Harry Brearley deed onderzoek in opdracht van de wapenindustrie. Hij goot als eerste RVS in het laboratorium Brown-Firth.

https://www.denaambordenspecialist.nl