Trolol
Image default
Gezondheid

Help, mijn relatie loopt stuk!

Iedereen kan wel een koppel in zijn omgeving noemen die dit overkwam. Vroeger waren ze het power couple, ze waren hopeloos verliefd op elkaar. Alles was passie en ze wisten zeker dat ze voor de rest van hun leven met elkaar wilden doorbrengen. Echter na een aantal decennia huwelijk, was de spark wel weg. Op dit punt houden ze ontzettend van elkaar, maar ze zijn gewoon echt ongelukkig getrouwd. Dit kan iedereen overkomen. Maar wat moet je doen in zo’n situatie? Zit er dan echt niks anders op dan scheiden of is er nog een andere optie? 

 

Gelukkig is er ook nog relatietherapie. Hier zal u begeleidt worden naar de kern van al jullie problemen. Voor degenen in de relatie is het vaak erg lastig om te bepalen wat er fout is gegaan, voor hen voelt het gewoon alsof het is weggevaagd. Maar vaak zitten hier onderliggende problemen onder, die opgelost kunnen worden door ze met elkaar te bespreken. Want wanneer beide partijen weten waar de ander last van heeft, kunnen er oplossingen gezocht worden en kan gedrag aangepast worden. De psycholoog amersfoort is er in gespecialiseerd om dit soort problemen op te lossen. Hij of zij zal dus gerichte vragen stellen, waardoor het vinden van problemen eenvoudig wordt in uzelf, doordat er meer orde ontstaat. 

 

Heeft u nou na de therapie nog steeds problemen, waardoor de situatie nog steeds niet leefbaar is? Dan is het nuttig om te kijken naar opties als scheiden en apart wonen. Echter is dit een erg sterk middel, en wanneer je nog van iemand houdt, kan dit erg pijnlijk zijn. Dit wordt dan ook alleen in de heftigste situaties aangeraden. Want je hebt het al zolang met iemand volgehouden, dat er vast wel een weg te bedenken valt om dit weer terug te krijgen. 

https://piekerpoli.nl/