Trolol
Image default
Woning en Tuin

Houten vloeren Rotterdam

Ik ben op zoek gegaan naar houten vloeren Rotterdam en kwam uiteindelijk bij Bax Houthandel uit. Ik ga namelijk naar Rotterdam toe verhuizen. En de vloer die nu in dat huis ligt is heel erg slecht geworden. Onder andere door een lekkage. Er is toen heel veel water op terecht gekomen, waardoor de hele vloer is gaan verkleuren. Ik heb het nog, met behulp van een bedrijf, proberen op te lossen. Maar helaas is dat niet gelukt. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een vloerenwinkel uit Rotterdam. Ik zou alleen graag wel weer een houten vloer willen. Geen steen of zoiets dergelijks.

Houten vloeren Rotterdam

Toen ik op houten vloeren Rotterdam ben gaan Googelen, kwam ik al gauw Bax Houthandel.com tegen. Daar las ik dat zij erg voordelig houten vloeren verkopen. Hier had ik via via al eerder van gehoord. En dat was diegene erg goed bevallen, weet ik nog! Op de website zag ik vele verschillende soorten houten vloeren. Maar graag zou ik dit meer als praktijkvoorbeeld willen zien. Gelukkig hadden ze daar ook foto’s van! En het zag er prachtig uit! Vooral de houten vloeren die licht van kleur zijn, bevielen mij heel erg goed. Met andere witte en lichte kleuren als meubilair, keuken etc. waren de combinaties heel mooi.

Showroom

Om het alleen nog met eigen ogen te kunnen zien, ben ik naar de showroom van Bax Houthandel in Rotterdam gegaan. En daar zag ik weer die eiken witte vloer, die ik ook op de website zag staan. Hier heb ik nog wat meer informatie van gekregen van een medewerker van Bax. En uiteindelijk heb ik besloten die vloer te kopen.

De volgende maand komen ze de vloer leggen in mijn nieuwe woning in Rotterdam. Ik kan Bax Houthandel voor jou zeker aanbevelen.