Trolol
Image default
Dienstverlening

Touringcar huren?

Wil je een touringcar huren?! Dat kan hier! Bij Noot.nl kan je voor verschillende dingen een touringcar boeken. Wil je weg met je klas op een schoolreisje, of wil je een verzorgde dagtocht – dat kan allemaal. Noot.nl is het transport bedrijf voor klein en oud. Het bedrijf heeft 40 jaar ervaring in het transport wereld en is geschikt voor kleine of juist grote groepen mensen. Niet alleen mooie en nieuwe wagen, maar ook top kwaliteit, veiligheid, gastvrije chauffeurs en vooral persoonlijk contact. Alles kan bij Noot en je raak niet teleurgesteld. Dat kan ik zeker aanraden, omdat ik zelf veel gebruik maak van personen vervoer bij Noot. Laatst heb ik ook een touringcar gehuurd bij Noot en in mijn blog vertel ik iets meer daarover.

Verjaardag feestje

Voor de verjaardag feestje van mijn vriend hadden wij een touringcar nodig. Hij werd afgelopen weekend 22 jaar oud. Mooi leeftijd en daarom ook een mooi, groot feest gevierd. Voor het feest hadden we rond de 30 man uitgenodigd en hadden we een groot plan voor de avond. Er waren meestal goede vrienden van mijn vriend, en gezamenlijke vrienden van onze vrienden groep. De bedoeling was om eerst te eten bij zijn favoriete restaurant in de buurt van Arnhem en vervolgens de gaan paintballen. Daarna ‘s nachts zijn we nog uit geweest. Met 30 man is het niet heel makkelijk om allemaal auto’s mee te nemen, en we hadden niet eens zoveel auto’s. Bovendien gingen we wel drinken dus hadden een touringcar nodig.

Touringcar huren bij noot.nl

Zoals altijd hebben we tourigcar huren bij noot.nl. Ik ben altijd tevreden met de diensten van het bedrijf. Klantvriendelijk, gezellig en leuk chauffeurs. Altijd op tijd en netjes weer veilig thuis. Van noot.nl bied top kwaliteit, en daardoor kom je terug. Het bedrijf past zich aan jou en jouw wensen. Het is een echte aanrader!