Trolol
Image default
Auto

Renault Trafic leasen

Een auto leasen is makkelijker dan je denkt. Het is vaak ook goedkoper dan een nieuwe auto kopen. Ben je op zoek naar een nieuwe auto? Dan is een Renault Trafic leasen een hele goede keuze. Een auto leasen kan op verschillende manieren: zakelijk leasen, particulier leasen en het shortleasen. Zakelijk leasen gaat meestal via de werkgever. Particulier leasen doe je zelf, er zijn verschillende maatschappijen op internet te vinden die een Renault Trafic aanbieden om te leasen. Shortleasen is heel flexibel, je huurt een auto voor minstens een maand met alle gemakken van leasen.

Kosten van een Renault Trafic leasen

Bij het particulier leasen van een auto betaal je één maandbedrag. In dit maandbedrag zitten de kosten voor afschrijving, motorrijtuigenbelasting, verzekering en onderhoud. De verzekering kent een no claim uitkering, dit betekent hoe meer schadevrije jaren je hebt gereden, hoe lager de premie is die je betaalt. Bij sommige maatschappijen zit er een vast aantal kilometers in de maandprijs. Kom je daarboven, dan gaat ook je maandbedrag omhoog. Wanneer je veel kilometers rijdt per jaar is het dus belangrijk om diverse leasemaatschappijen met elkaar te vergelijken. OP deze manier haal je de gunstigste aanbieder van een Renault Trafic leasen eruit.

Voordelen en nadelen van particulier een Renault Trafic leasen

Voordelen:

  • Na twee jaar kun je de auto inruilen voor een nieuwe auto
  • Keuze uit steeds de nieuwste modellen en dus ook technieken
  • Geen aparte bedragen betalen voor wegenbelasting, verzekering en onderhoud.
  • Met het leasen van een auto heb je fiscale voordelen
  • Bij pech onderweg is één telefoontje naar de leasemaatschappij al voldoende om een vervangende auto te krijgen

Nadelen:

  • Fiscaal voordeel bij particulier leasen geldt alleen als je de auto ook zakelijk gebruikt, anders is het voordeel er niet
  • Onderhoud aan een nieuwe auto kost niet zoveel als in het maandbedrag zit. Vergelijk je het met een tweedehands auto, dan is het onderhoud bij leasen meestal goedkoper.
http://www.bestelbusleasen.com/super-deals/renault-trafic-leasen

Gerelateerde artikelen

Autobedrijf in Hengelo gezocht

Waarom een bedrijfswagen leasen?

Slagingspercentage Den Haag rijschool