Trolol
Image default
Bedrijven

Niet meer alleen voor de elite

Een botoxbehandeling was tot kort geleden een dure aangelegenheid. Als je aan je grootouders vraagt wie in hun tijd een dergelijke behandeling lieten uitvoeren krijg je waarschijnlijk het antwoord dat dit alleen voor de Hollywoodsterren en de rijke bankiersvrouw was: Jan met de Pet, of beter gezegd Janneke met de Hoed en haar vriendinnen konden zo’n dure behandeling zeker niet betalen. Als je vervolgens naar je ouders stapt en je stelt ze dezelfde vraag, dan komt waarschijnlijk al een iets ander antwoord. In alle waarschijnlijkheid was het nu ook weggelegd voor de vrouw van de dominee, de vrouw van de kledingwinkel en de tandarts assistente.

Het is dus duidelijk te merken dat de kosten voor een botox behandeling met de jaren lijken te dalen. Gelukkig leef jij in het heden, want in het heden is er ook zoiets als goedkope Botox: tegenwoordig kan (bijna) iedereen een dergelijke behandeling betalen, zelfs de vrouw die in de supermarkt werkt en haar buurvrouw die rondkomt als schoonmaakster.

De prijzen van een dergelijke botoxbehandeling zijn voornamelijk zo hard gedaald door het toenemende aantal plastische chirurgen en andere organisaties en individuen die een dergelijke behandeling aanbieden. Ook speelt de technologische ontwikkeling een belangrijke rol: de productie van hoge kwaliteit botox is stukken goedkoper dan voorheen en ook de behandeling zelf is dankzij professionele chirurgie en geavanceerde technologische hulpmiddelen bijna even duur als de maandelijkse premie van jouw zorgverzekering.

Naast dat de operatie tegenwoordig makkelijk uit te voeren is, hoef je ook niet meer op zoek naar een goede chirurg door het hele land af te speuren: ze worden overal op het internet aangeboden, kijk immers maar eens op faceland.nl. Hierdoor kan je gemakkelijk een afspraak maken of kan je de prijzen en ervaringen gemakkelijk vanaf de bank vergelijken. Zo’n goedkope botox behandeling is er nu voor iedereen!

http://faceland.nl/