Trolol
Image default
Zakelijk

Richt jouw kantoor in met tweedehands bureaustoelen

Waarom zou je de hoofdprijs betalen voor iets als je het ook voor goedkoper kunt krijgen? Deze vraag krijg je als ondernemer waarschijnlijk dagelijks te horen. Maar ze hebben zeker gelijk. Het is zonde van het geld als je iets ergens anders voor een betere prijs kunt krijgen. Ben je nog op zoek naar nieuwe mooie stoelen voor het inrichten van jouw kantoor? Kijk dan eens naar tweedehands bureaustoelen. Er zijn namelijk bedrijven die tweedehands bureaustoelen helemaal repareren en weer als nieuw maken. Deze meubels kun jij als ondernemer vervolgens aanschaffen. Dit scheelt enorm veel geld, terwijl je wel over de beste en populairste merken beschikt.

Waarom kiezen voor een refurbished kantoorstoel?

Een tweedehandse bureaustoel wordt ook wel een refurbished kantoorstoel genoemd. Het woord refurbished houdt in dat de stoel volledig is nagekeken. De onderdelen die aan vervanging toe waren of moesten worden gerepareerd, zijn vervangen. Hierdoor is de stoel weer als nieuw en dat voor een veel lagere prijs dan de oorspronkelijke aankoopprijs. Wanneer je ervoor kiest om al jouw kantoormeubilair refurbished aan te schaffen, zal je hiermee dus flink besparen op de kosten. Kosten die je vervolgens weer voor andere belangrijke zaken kunt gebruiken.

Oog op het milieu

Duurzaamheid is anno 2023 belangrijker dan ooit tevoren. Onze voorraad is nu eenmaal niet oneindig. Het is daarom van belang dat bedrijven kijken naar waar en hoe ze kunnen besparen op grondstoffen en uitstoot. Het aanschaffen van tweedehands kantoormeubilair draagt hieraan bij, omdat je geen volledig nieuwe meubels laat maken. Enkel de onderdelen die kapot zijn, moeten nieuw worden aangeschaft.