Trolol
Image default
Bedrijven

Rozen online bestellen

Prachtige rozen voor Valentijnsdag

Ieder jaar weer geef ik mijn vriendin op Valentijnsdag een mooie bos met 50 rozen. Ik merkte de laatste jaren op dat de rozen maar een paar dagen mooi waren. Daarna konden we ze weggooien en dat vond ik onwijs zonde! Het is immers best wel kostbaar, dus je wil zo lang mogelijk van de prachtige bloemen genieten. Tijdens mijn zoektocht in Google stuitte ik op de website van Floria Blumen uit Duitsland. Bij dit bedrijf geniet je van 7 dagen garantie; de rozen zouden wel 7 dagen in bloei blijven. Ik was onwijs benieuwd en besloot 2 dagen voordat het Valentijnsdag werd de stap te wagen. Ben je benieuwd of de rozen in de smaak gevallen zijn? Lees dan verder!

Voor herhaling vatbaar

Op de website las ik dat de bestelling binnen 1 a 2 werkdagen in huis zou zijn, dus ik bestelde 2 dagen van tevoren een prachtige bos. Rode rozen, natuurlijk! Het was immers Valentijnsdag, daar hoort de kleur rood bij. Rood, de kleur van de liefde. Ik verraste mijn vriendin er mee toen ze opstond om naar haar werk te gaan. Andere jaren liet ik de grote bos bezorgen op haar werk, maar dit keer besloot ik het anders aan te pakken. Ze was ontzettend blij en verrast! Na de verrassing heeft ze nog ruim een week van de mooie rozen mogen genieten, echt top! Ik kan iedereen dit bedrijf ten zeerste aanraden. Naast rozen, vind je hier nog veel meer prachtige snijbloemen. Hortensia’s, tulpen en nog veel meer!

 

https://floriablumen.de/