Trolol
Image default
Beauty en verzorging

Sleek make up producten

De afgelopen maand heb ik een aantal make up producten van het merk Sleek uitgeprobeerd. Hier ga ik vertellen wat mijn ervaringen zijn geweest. Als eerste de Sleek producten die ik heb gekocht. Een van de producten die ik heb gekocht was de Sleek Solstice Highlighting Palette. Dit product trok me aan wegens de gemarmerde highlight plaatjes in de palette, bovendien was het redelijk goedkoop. Vervolgens heb ik ook de Sleek – Dip-It Eyeliner aan mijn winkelmandje toegevoegd omdat het product er erg sjiek uit zag en een grotere voorraad aan vloeibare eyeliner heeft dan de meeste eyeliner stiften. Als laatste heb ik een oogschaduw palet gekocht die Sleek-I Divine Garden of Eden heet. Ik had erg geluk dat ik deze nog kon krijgen, de volgende dag was hij namelijk al uitverkocht! Bestel vandaag nog Sleek make up bij Beauty88.

De Sleek highlighting palette

In de productbeschrijving van deze Sleek highlighting palette staat dat het ervoor zorgt dat je gezicht een “prachtige glow” krijgt. Gelukkig was dat geen leugen, door deze palette te gebruiken kreeg ik van iedereen complimenten omdat mijn gezicht een gezonde gloed kreeg. Zelf was ik ook erg tevreden over het resultaat van deze Sleek highlighter palette, de kleuren gingen goed samen met mjin gezicht en zorgden niet voor irritaties.

De Sleek eyeliner

Mijn probleem met eyeliner is dat het nooit zo mooi blijft zitten als aan het begin van de dag, wanneer ik het net heb aangebracht. De Sleek eyeliner deed dit gelukkig wel, het pigment bleef goed zitten en aan het einde van de avond zag ik er bijna hetzelfde uit als die ochtend. Het kwastje is goed gevormd waardoor de Sleek eyeliner aanbrengen erg eenvoudig werd, dus ik zou dit product zeker aanraden.

De Sleek oogschaduw palette

Zoals ik al zei was Sleek-I Divine Garden of Eden snel uitverkocht nadat ik mijn exemplaar had aangeschaft. Dat hij zo snel was uitverkocht verbaast me niets, want deze oogschaduw palette is een van de besten die ik ooit heb gehad. De aardse kleuren kunnen met elk outfit goed gecombineerd worden, de Sleek oogschaduw blijft goed zitten en het is ook nog eens super goedkoop! Sleek-I Divine Garden of Eden is zeker aan te raden. beauty-en-mode.nl