Trolol
Image default
Aanbiedingen

Tips om zelf te verhuizen

Verhuizen is een hele klus. Maar met de goede aanpak en voorbereiding wel te doen. Er zijn tal van handigheidjes om vlot te verhuizen. Bijvoorbeeld sommige hulpmiddelen zijn te huren. Op internet zijn handige checklisten te vinden speciaal voor de verhuizing. En u zult ongetwijfeld wel iemand in uw nabijheid hebben die ervaring heeft met verhuizen.

Huren van middelen

Huren van hulpmiddelen gaat verder als enkel het huren van een busje en aanhangwagen. Zo zijn er ook verhuisliften te huur. Vaak bij verhuizen naar een bovenwoning is opvoeren via de gevel snel en handig. Ook zal u minder schade aan uw inboedel hebben. Dit geldt vooral als het moet via een smalle trap, of nog erger, een trap met een draai. Vooral lompe objecten zoals kasten zijn lastig te verhuizen via een trap zonder krassen. Spullen naar boven brengen via de gevel is dan de oplossing. Het is wel van belang om boven over de vensterbank een deken te leggen, anders heeft u alsnog een kras op een kast.

 

Goede voorbereiding

In het intro staat al; een handige checklist. Als u online op zoek gaat naar zo’n checklist dan vindt u vanzelf nog meer handigheidjes en weetjes. Zo is er naast verhuisdozen ook inpakpapier te koop om vazen, serviesgoed, en andere breekbare spullen in te pakken. Tape om de dozen dicht te plakken is te koop. Maar ook een handige kledingzak om hangende kleding te verhuizen. En de tip om gelijk op de verhuisdoos te schrijven wat erin zit en naar welke ruimte het moet. Dus die doos met het serviesgoed, daar komt ‘keuken’ op te staan, zodat het gelijk naar de goede ruimte gaat. Tevens nog wat andere kleine tips; bijvoorbeeld om op de dag van de verhuizing de kat onder te brengen in een pension. En de kinderen bij opa en oma.

Echt efficiënt verhuizen

Vlot verhuizen tegen een scherpe prijs kan als u de mensen inhuurt die er routine en ervaring in hebben. Wij van Verhuisbedrijf Snelle Jongens doen dag in dag uit niets anders als verhuizen in de regio. Daarbij hebben wij de juiste middelen zoals een verhuislift. Wij hebben de nodige specialismen zoals een spoedverhuizing bij een scheiding, een in- en uitpakservice, desnoods leveren wij de oude woning bezemschoon op. Zo kunt u zich richten op andere zaken zoals het doorgeven van de adreswijziging.

https://verhuisbedrijfsnellejongens.nl/