Trolol
Image default
Kinderen

Met deze themakist krijgt jouw dochter een heus prinsessenfeestje

Als uw dochter binnenkort jarig is, wilt u natuurlijk een leuk kinderfeestje organiseren. Natuurlijk wil ieder meisje wel een prinses voor een dag zijn. De hele dag rondparaderen in een mooie jurk, met bijpassende schoentjes erbij, en eten wat uw kleine prinses maar wil. Dat doet uw kleine prinses natuurlijk het liefst met vriendinnetjes. Zo wordt het een onvergetelijke dag. U moet zo’n dag natuurlijk wel goed voorbereiden, en er is van alles voor nodig. Dat kan eenvoudig met de themakisten van Ziezow, waarin alles zit dat u nodig heeft voor een geslaagd prinsessenfeestje.

Maak het feest compleet

Als u een themakist van Ziezow huurt, bent u meteen goed voorbereid voor het feest. U hoeft alleen wat lekkers te eten en te drinken te halen en de aanwijzingen in het bijgeleverde draaiboek op te volgen. Voordat u de kist ontvangt, krijgt u het draaiboek via e-mail, zodat u zichzelf alvast kunt voorbereiden. U kunt dan bijvoorbeeld vast de uitnodigingen versturen. De voorpret begint al met het versturen van de leuke kaartjes. Tover op de feestdag uw huis om tot een waar kasteel, dat kan eenvoudig met de meegeleverde versieringen. Ook tijdens de dag zelf zal alles soepel verlopen dankzij het draaiboek. De prinsessen zullen zo een geweldige dag beleven. Ze zullen zich geen moment vervelen! Ze maken hun eigen kroon, houden stokpaardraces en houden een leuke prinsessenspeurtocht. Zo zullen de prinsesjes deze leuke dag nooit meer vergeten.

Bekijk online of uw feestdatum nog beschikbaar is

Wilt u ook zo’n leuk prinsessenfeestje organiseren? Controleer dan even op de website of er op de datum die u geprikt heeft nog een themakist beschikbaar is. Is dat zo? Dan kun je de themakist eenvoudig reserveren. Daarna krijgt u direct een bevestigingsmail. Hiermee kunt u de kist twee dagen voor het feest op komen halen. Een dag na het feest brengt u de kist gewoon weer terug. Zo is het eenvoudig om een prinsessenfeestje te organiseren.

https://www.ziezow.nl/